ت.پ
عنوان :

کرم یا سرم ضد چروک

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام عزیزم من برای همسرم یه کرم یا سرم ضد چروک تا 30 سال میخوام ،خودم بین اینایی که برات میفرستم نمیدونم کدم رو انتحاب کنم شما نظرت رو راجب اینا بهم میگی و اینکه اگه چیز دیگه ای نظرت هست لاین اقایون بهم بگین
میخوام چرب و سنگین نباشه که اکنه بزنه
یا کرم پر کننده خطوط orlane؟
Postesham normal o yekam bi abe ta khoshk akhe axesho nmitonm bdam goftam tozih bedam be jash

سلام عزیزم هر دوی این ها بافت سبکی داره.
یکیش سرمه و یکیش فلوِیید . در این مورد سرمی که عکسش رو ارسال کردید نسبت به فلویید قوی تره.
عمق چروک هاشون در چه حده؟؟ بدون اینکه اخم کنن نمایان هست یا فقط وقتی اخم میکنن نمایان میشه؟