ژ.ش
عنوان :

جای بخیه زیر لب دختر 4 ساله

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام آقای دکتر دختر چهار سالم چهار روز پیش در اثر یک حادثه زیر لبش پاره شد و حدود 10 تا بخیه خورد الان خیلی نگران جای بخیه هاش هستم حتی به جراحی پلاستیک هم فکر میکنم میخواستم درمورد کرم, لیزر و زمان شروع این درمان ها راهنماییم کنید خیلی ممنون
در حال حاضر پماد تتراسایکلین روزی یک یا دوبار زمان تعویض پانسمان میزنیم و آنتی بیوتیکش هم امروز تموم شد

دوست عزیز سلام
لطفا بهداشت زخم بخیه رو به خوبی رعایت کنید روزی دو مرتبه شستشو با صابون بچه و بعد سرم استریل ریخته شود
کرم استراتامد روزی یک مرتبه یک لایه بسیار نازک درست روی خط بخیه قرار دهید
4 هفته بعداز کشیدن بخیه ها میتوانید جهت درمان رد زخم مراجعه حضوری داشته باشید چنانچه لیزر لازم باشد راهنمایی میشوید

کرم cicalfate روهم خیلی تعریف میکنند میتوانم همزمان با استراتامد از آن هم استفاده کنم

بله منعی ندارد استراتامد یک کرم ترمیم کننده معمولی است