آ.ب
عنوان :

مولتی ویتامین

متخصص بیماری های کودکان
سلام دکتر جان، دکتر پسرم ه ماه وپنج روز داره تا الان ویتامین اد دادم از حالا باید مولتی بدم؟ اگه آره میگین چی بگیرم؟ واینکه چندروزه لثه هاش افتضاح اذیتش میکنه ژل زدم دندون گیرم زدم یریز دستشو گاز میگیره گریه میکنه امروز دیگه پاراکید بهش دادم دیفن میشه مالید لثه ش؟ خطر خفگی نداره؟ دکتر سرلاک وفرنی گفتین بهش دادم سوپ هم میشه بدم؟ تو پیجتون میذارین؟ دکتر من قمم آخر این ماه میارم پیشتون اگرم نه ویزیت تصویری مثه همیشه میگیرم ازتون
یک دنیا ممنون

سلام قطره مولتی ویوا 10 و آهن ایروفیکس 15 قطره و سوپ ها و کته و بیسکویت و,انواع پوره و سرباز های بدون شیر را میتوانید شروع کنید

دیفن هیدرانین مالیده شود اشکال ندارد ولی بهتر است خورانده نشود و فقط روی لثه بمالید