ن.خ
عنوان :

رفلاکس و عدم تحمل لاکتوز

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر وقتتون بخیر امروز دخترم رو ویزیت کردین 70روزشه دکتر دیگه ای تشخیص کولیک و رفلاکس و حساسیت پروتئین گاوی دادن 20روزه که اس امپرازول مصرف میکنه و من رژیم بدون مواد حساسیت زا دارم ،قبل از اون کمی خلط داخل مدفوعش بود ولی از بعد مصرف دارو مدفوعش کاملا ژله ای شده بود که الان باز یکم بهتر شده
علائمی که در حال حاضر داره:
-بیقراری و دل درد(کمتر نسبت به قبل)
-خارش بینی و چشم
-خس خس و گرفتگی بینی
-گاهی دونه های قرمز ریز روی صورت که خود به خود محو میشن
-خشکی روی ساق پا و کنار زانوها
-قرمزی مقعد
-نفخ و قل قل شکم
-مدفوع خلط دار و نسبتا شل روزی 1-3بار
-به شدت بقلی حتی فقط روی زمین میخوابه به محض زمین گذاشتن بیدار میشه
ولی استفراغ تقریبا نداره کلا تو 20روز شاید 2-3بار معمولی
بیشتر از همه مدفوعش نگرانم کرده میترسم پرزای روده ش از بین بره نمیدونم نگرانیم درسته یا نه
سونوش کردید گفتید بچه سالمیه و حساسیت به لاکتوز شیر مادر و رفلاکس داره الان سوالم اینه
1-ممکنه عدم تحمل لاکتوز نباشه و حساسیت غذایی باشه؟
2-و اینکه باکلوفنی که تجویز کردین میترسم بهش بدم،میشه با مراقبت بیشتر و شرایط انتی رفلاکس مصرفش نکرد؟چون قبل از مصرف اس امپرازولم زیاد بالا نمیوورد نهایت روزی 2-3بار با حجم معمولی و کلا از زمان توادش 5-6بار حجم زیاد و جهشی
3-ازمایش مدفوعی که نوشتید مشخص میکنه حساسبت غذایی هست یا عدم تحمل لاکتوز؟
ایزی کول بیبی رو هم قبلا یک روز با هر وعده شیردهی بهش داده بودم ولی عصرش بالا اوورد و بهبود حال چندانی باهاش نداشت
داروهایی که دادین:
باکلوفن 1/8
ادامه اس امپرازول1/3
ایزی کول بیبی
مخلوط افشره نعنا و نبات
ساگاگریپ
ویتامین د3

سلام علائم کودک عدم تحمل لاکتوز است
اگر بخواهید دارو مصرف نکنید باید شیردهی از سینه را قطع کنید و فقط,شیر های رژیمی مانند
ایزومیل. نیوکیت یا نوترامیژن یا الکیر یا هومانا slرا به کودک بدهید و بعد از 120 روزگی غذای کمکی با رعایت رژیم فاقد لاکتوز

درعیر اینصورت رعایت شرایط,انتی ریفلاکس و درمان دوره ای علائم کودک مانند ریفلاکس معده . اسپاسم مری. سو جذب و التهاب روده را به صورت مرحله ای درمان کنید
آزمایش,مدفوع برای کلپروتکتین و اسیدیته و قندهای احیا کننده میتواند میزان آلرژی کودک به لاکتوز را مشخص کند

کودکانی که به لاکتوز حساسیت دارند و شیر دارای لاکتوز مصرف میکنند به میزان زیادی در معرض التهاب روده . آلرژی یا عدم تحمل مواد غذایی,متنوع و سو جذب و اختلال رشد در سنین بالاتر هستند

انجام آزمایش مدفوع پیچیده و خطرناک نیست و دو یا سه روز وقت بیشتر نیاز ندارد .

ایزی,کول تنها تا حدودی میتواند علائم و صدمات پرزهای روده را کاهش دهد و یا به تاخیر اندازد ولی درمان قطعی عدم تحمل لاکتوز نیست و فقط داروی,کمکی است