ن.ت
عنوان :

آلرژی نوزاد

متخصص بیماری های کودکان
سلام وقت بخیر.دکتر پسرم یک سال داره با وزن تولد3کیلو و هفتصد الان 8 کیلو و 200هست.
چند ماه هست ک روی هفت و خورده ای مانده بود ویا وزن اضافه نمی کرد یا خیلی کم.بعد از واکسن چهارماهگی خون داخل مدفوعش دیدم ک متوجه شدم ب گوجه و مرکبات و لبنیات و خیلی چیزها حساسیت داره.ک دارو بهش ندادم و با رعایت رژیم غذایی ک من و خودش الان فقط سیب زمینی هویج پیاز برنج نان خیار سیب گوشت بلغور مرغ می خوریم ک مدتیه خرما و موز هم اضافه کردم.دو بار هم بهش آب حبوبات دادم.دکتر حساسیتش شدید بود حتی اگر من ماکارونی و نان سنگک بخورم خون دفع میکنه.ادویه و...هم ب طور کامل استفاده نکردم.قبلا ب آهن خارجی هم حساسیت داشت ب مولتی داشت ک الان چند ماهه نداره و بهش قطره آهن ایرانی میدم.دکتر مشکلی ک من مزاحم شما شدم این هست ک چکار کنم وزن بگیره آیا مشکلی داره؟ و اینکه روزی چند وعده و هربار چند قاشق بخوره؟الان دیگه می تونم نمک داخل غذاش بریزم؟روزی چ مقدار شکر و قند باید ب کودک داد؟
دکتر من دوماهه متوجه شدم ک مقدار ویتامین آد در مولتی ویتامین و قطره آد برابر هست و مولتی ک ویتامین بیشتری داره دوماهه آد ندادم و فقط مولتی دادم اشتباه هست؟
دکتر وقتی سرما خورد یا اسهال گرفت دکترها می گفتند چون آلرژی داره دارو نداره.من الان خیلی نگرانم بخاطر کرونا.و اینکه نمی تونم هر غذایی بهش بدم می ترسم اسهال بگیره آخه ده ماهگی بهش آب پرتقال دادم اسهال گرفت و خون دفع کرد اسهال خوب نمی شد و دکتر فقط شیرخشک مخصوص اسهال داد ک بهش نساخت و هر پنج دقیقه یک بار استفراغ می کرد.ک مجبور شدیم ببریم آمپول بزنم براش
آیا هنوز هم دارو براش قابل استفاده نیست چکار کنم ایمنی بدنش بالا بره؟نه داخل شیر نه خودش مرکبات و...استفاده نمیشه
دکتر دندان هم اصلا درنیاورده چکار کنم
و اینکه هویج دانه های سیاه خرما قسمت هایی از موز بلغور و سبزی رو دفع میکنه این طبیعیه؟مدفوعش بدبو هست طبیعیه
دکتر برای واکسن یک سالگی چکار کنم آیا میشه عقب انداخت تا چند وقت؟!! این شرایط کرونا می ترسم .و اینکه لطف می کنید بهم بگید برای واکسن اگر استفراغ کرد چ قطره ای و چ مقدار بهش بدم؟
آخه واکسن چهار ماهگی استفراغ می کرد دکتر گفت ب استامینوفن حساسیت داره ما مجبور شدیم واکسن چهار و شش ماهگی با سرمای کولر تبش رو پایین بیاریم چون وروغن و استامینوفن رو فقط بار اول یا اوجش دوم بالامیاره ک بعدش هم دیگه حتی شیر هم بالا نیاره و نمیتونه بخوره
ممنون میشم طریقه استفاده از شیاف و استامینوفن رو باتوجه ب سن و وزنش بهم بگید.یعنی اگر استامینوفن خورد و تب پایین نیومد بعد از چند ساعت میشه شیاف زد یا پروفن؟
دکتر پوست روی پاش چندین ماهه ک خشک شد و بعد دانه های ریز جوش ک رنگی نداشت در اون ناحیه وجود داشت ک الان پوستر شدیدا خشک شده قرمز شده و چروک چروک و خط خط شده
و الان ب مقدار کم روی پای دیگرش هم ایجاد شده.چ کرمی توصیه می کنید؟

سلام خوب شما یک کتاب سوال پرسیدید که همه به طور مجازی امکان پاسخگویی ندارد. البته به جواب آزمایشها هم نیاز است. به طور موجز فرزند شما مبتلا به حساسیت شدید است و افزودن هر ماده غذایی نیازمند دقت است که اگر حساسیت داشت قطع شود. در یکسالگی افزودن نمک و چاشنی به غذا مجاز است و اصولا کودک می بایست غذای عادی سفره را البته بدون موادی که حساسین دارد بخورد. واکسن را به تاخیر نیندازید