م.م
عنوان :

جوش چرکی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام. 32 ساله(مرد- قد180 وزن:82) هستم. از 22 سالگی دچار جوش های چرکی در ناحیه ریش ، دور لب، موهای سر، قفسه سینه، کمر و بازو بوده ام. این جوش ها گاهی خفیف و گاهی شدید هستند. 2 تا سه روز به وجود می آیند و بعد تخلیه میشوند. جوش های ناحیه دور لب و گردن و قفسه سینه در حین ایجاد سوزش زیاد دارند. با گذشت زمان وسعت بیشتری از بدنم دچار این نوع جوش ها شده است. 7 سال پیش با تجویز پزشک آنتی بیوتیک استفاده کردم که بعد از اتمام دوباره جوش ها شروع شدند و عوارض گوارشی به خاطر آنتی بیوتیک پیدا کردم. 3 سال پیش داروی آکوتان با دوز خفیف استفاده کردم که در طول درمان هم مشکلات جانبی زیاد چون خشکی شدید چشم، تبخال و وزوز گوش داشته و نهایتا نتیجه ای حاصل نشد. پانژل هم به صورت موضعی استفاده کردم که علی رغم خفیف کردن جوش ها درمانی حاصل نشده است. پوستم بعد از استحمام خشک و حساس، و بعد از آن به شدت چرب و براق می شود و موهای سر کم پشت و نازک دارم. در آزمایش خون آنزیم های کبدی مطلوب ولی بیلی روبین بالاتر از نرمال و همچنین مقدار چربی کمی بالا بوده است. عکس های لازم ضمیمه گردیده است. با سپاس

سلام شما دو تا راه بیشتر ندارین یا مصرف آنتی بیوتیک خوراکی و موضعی به مدت4 تا 6 ماه با هم و بعد ادامه موضعی برای جلوگیری از عود
یا مصرف راکوتان
مسلما هر درمانی عوارض و سختی هایی داره
یه نکته دیگه هم دوز مناسب و مدت زمان کافی ادامه درمان هست که عود دیگه اتفاق نیفته
آزمایش هم برام بفرستین

خانم دکتر فقط مهمترین موضوع عارضه کم روش درمان هست. من واقعا مدت طولانی با عوارض اون دو دوره درمان مواجه شدم. گفتم شاید به مرور زمان این جوشها خوب بشن که بعد گذشت 10 سال و در سن 32 سالگی همچنان وجود دارند و واقعا ازار دهنده هستن برای من. روش درمانی از نظر هزینه برام مهم نیست فقط عوارض جانبی کم برام مهمه. با سپاس از وقتی که می گذارید.
نکته دیگه که تاکید کنم این هست که بعد شست و شو پوست خیلی خشک و حساس دارم و بعد چند ساعت پوستم مخصوصا در ناحیه صورت و موهای سر به شدت چرب و براق در حدی که انگار پوست خیس هست.

عرض کردم دو روش بیشتر وجود نداره
من براتون ماینوسیکلین شروع می کنم خارجی بگیرین حتما روزی یه دو نه 50 میلی
با غذا و مایعات غیر آب فاصله داشته باشه حداقل یکساعت قبل یا یکساعت و نیم بعد
با آب زیاد بخورین

این محلول هم بدین داروخانه درست کنه
clindamycin 3 gr
lot benzoyl peroxide 10% 20 cc
lot betamethason 15cc
alcohol 70 up to 100 cc

روزی یک بار به کل مناطق جوشدار بدن و کل صورت به جز دور چشم

🙏

مرطوب کننده فاقد چربی هم تهیه کنین برندش مهم نیست فقط oilfree یا فاقد چربی باشه هر وقت احساس خشکی کردین استفاده کنین
قبل از اینکه محلول الکلی رو استفاده کنین صورتتون رو با ژل یا فوم مخصوص پوست آکنه ای بشورین برندش مهم نیست

فعلا تا دو ماه استفاده کنین و بعد نتیجه رو به من بگین

🙏