ش.گ
عنوان :

بارداری

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر من از دیشب ببخشید اسهال شدید شدم هر چی هم کته و سیب زمینب آب پز حوردم خوب نشدم .آب بدنم رفته و تهوع گرفتم .چی بخورم تا شکم رویم درست بشه

سلام ای بابا !!!حتما زیاده روی کردی تو خوردن الو ،یا از این ور بوم میفتی یا انور !!دارو که نمیشه بخوری باید دوغ ونوشابه سیاه وچای کم رنگ واب سیب بخوری اگه تهوع داری باید بری درمانگاه برات سرم وامپول متوکلو پرامید بزنن

کته با ماست وسیب واب سیب رو ادامه بده

قرص متوکلوپرامید نمیتونم بخورم که نرم درمانگاه.
قرص اندسترون هم دارم

چرا قرص متو کلو پرامید بخور ،اگه استفراغ نکنی میشه سرم نزنی ولی هربار شکمت کار کنه باید یک استکان دوغ بخوری

یا پودر سرم خوراکی از داروخانه بخر تو آب حل کن تو یخچال بزار خنک بشه یک استکان بجاش بخور

خانم دکتر من هر چی سیب و سیب زمینی میخورم خوب نمیشم .دارویی نمیتونم بخورم تا اسهال و نگه داره .دوغ هم خوردم.اما هر یک ساعت میگیره .خیلی وضعیتم بده
پودر سروم خوراکی همون او ار اس رو میفرمایین؟

بله او ار اس ،تو حاملگی نمیشه دارویی بخوریی برای اسهال بخصوص سه ماهه اول ،اسهالت خونی نیست؟تب نداشتی؟دوباره درجه بزار چون علایم کرونا الان بیشتر بشکل عوارض گوارشی شده، اگه ادامه پیدا کنه باید بری بیمارستان امام علی تست آزمایش کرونا بدی

کمر درد وسردردت هم به علائم کرونا میخوره هنوز سردرد داری ؟کوفتگی بدن ؟؟؟

درجه تبم37هست ن خونی نیست فقط هر چی میخورم سریع باید برم دستشویی
ن کوفتگی و ن سردرد دارم .الان تنها شکم روی و تهوع دارم
بله 37 بود
نخیر

قرص هیوسین اگه داری یه دونه بخور ولی اگه اسهالت ادامه داشت باید بری بیمارستان امام علی از نظر کرونا بررسی بشی

حتما یه متخصص عفونی باید برات ازمایش بنویسه تو همین زوپ متخصص عفونی هم داریم باهاشون یه مشورت بکن

خانم دکتر من تب ندارم و فقط شکم روی دارم این دلیل بر کرونا نمیشه.

الان علایم کرونا عوض شده بدون تب هم امکانش هست شما تا دیروز که یبوست داشتی نمیشه یه دفعه اسهال تهوع کمر درد وسردرد بگیری