ع.س
عنوان :

خونریزی بعد از زایمان

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر.من 7 اسفند زایمان کردم الان که حدود دو ماهه از زایمانم میگذره هنوز خونریزی دارم.اگر یادتون باشه بهتون گفته بودم تو زایمان قبلم تا یکسال بعد زایمان خونریزی داشتم که گفتین تو اتاق عمل داروی انعقاد خون بیشتری بهم میزنین.خواهش میکنم راهنماییم کنین واقعا کلافه شدم

سلام عزیزم داروهای انعقاد رو با دوز کامل دریافت کردیدالان یه بسته قرص دزوسپتیو مصرف کنید و حتما بیاین مطب سونو بشین