م.م
عنوان :

محصولات گارنیه

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خانم دکتر، وقتتون بخیر، من داروساز هستم زاهدان فعالیت می کنم، اینجارمحصولات گارنیه و فارماسی توزیع نمیشه شماره از ویزیتور این محصولات می تونید به من بدید؟

سلام عزیزم. خوشبختم امیدوارم هرجا که هستید موفق باشید.
محصولات گارنیه که دیگه وارد نمیشه. ولی من براتون میپرسم ببینم کدوم شرکت های پخش هنوز دارن و بهتون اطلاع میدم

ممنونم عزیزم، محصولات فارماسی چطور؟

سلام عزیزم من واستون پرسیدم. گفتن محصولات فارماسی چون لیبل وزارت بهداشت رو نداره در داروخانه مجاز نیست.
در مورد محصولات گارنیه هم که برای شرکت زر سیما بود چون دیگه وارد نمیشه موجودی انبارشون تموم شده و دیگه ویزیتوری برای سفارش نمیفرستن. هر کس هم داره از قبل خریده