ف.ف
عنوان :

رفلاکس و عدم وزن گیری مناسب

متخصص بیماری های کودکان
رفلاکس نوزاد از بدو تولد با تجویز انواع داروها ی ذکر شده متاسفانه حل نمی شود با عنایت به اینکه از شیر مادر و شیر خشک آپتامیل پپتی استفاده می شود همیشه اسهال بوده بازهم مکرراً رفلاکس دیده می شود در آزمایش به عمل آمده عفونت ادراری ندارد ولی در مدفوع همیشه چربی مشاهده می شود آیا با این شرایط می توانیم از داروی نکسیوم و ملتیوم استفاده کنیم؟اگر بله چگونه؟از کدام داروخانه تهیه کنیم؟وزن نوزاد هنگام تولد 3و600 وزن فعلی چهار ماهه 6کیلو
البته من خودم آپتامیل پپتی می دم رژیم گرفتم ولی نمی تونم تشخیص بدم که به لبنیات گاوی حساسیت داره یا نه
داروهایی که رانیتیدین متوکلوپرامد آدی ژل کپسول امپرازول روتفلور بوده

احتمال زیاد کودک آلرژی به لاکتوز,شیر مادر دارد

اگر بخواهید شیر دهی را ادامه دهید از موتیلیوم و لانزوپرازول و درصورت شدید بودن حساسیت کودک از,بکلوفن استفاده کنید

دفع چربی نشانه التهاب روده و سو جذب است باید آزمایش مدفوع برای اسیدیته و غذای هضم نشده و قندهای احیا کننده و کلپروتکتین را انجام دهید درصورت تایید حساسیت یا عدم تحمل لاکتوز شیر مادر درمان سو جذب هم برای کودک شروع شود