ن.ع
عنوان :

سارکوم رحمی

متخصص زنان، زایمان و نازایی و فلوشی ...
سلام، پزشکان شش ماه پیش بعد از خارج کردن رحم مادرم متوجه شدن که سارکوم بوده ولی بجایی نفوذ نکرده حتی دیواره و لوله های رحمی سالم هست و فقط توده داخل رحم رو درگیر کرده و ریه ها سالم بودند با این حال با تاکسوتر 115 و جم 1600 تحت 12 جلسه شیمی درمانی قرار گرفتند، بعد از گذشت 6 جلسه پاها ورم کرد و در جلسه اخر شبمی درمانی و اسکن شکم مشخص شد که روی عروق تعداد زیادی غده ها متورم شدند جراحی شدن و بزرگترین غده خارج شد که با پاتولوژی مسخص شد که متاستاز به لنفاوی شکم بوده و با اسکن ریه مشخص شد که متاستاز به ریه هم شده در صورتیکه هیچ علامتی ندارد. میخواستم نظر شما را جویا شوم که ادامه درمان با شیمی درمانی صورت گیرد یا رادیوتراپی؟ با توجه به اینکه شیمی درمانی ظاهرا هیچ اثری نداشته است. ممنون

سلام با توجه به اینکه در عرض شش ماه با شیمی درمانی عود کرده باید رژیم شیمی درمانیش عوض بشه وبعد در مورد رادیوتراپی تصمیم گیری بشه