د.ر
عنوان :

سرفه

متخصص داخلی
با سلام
همسر بنده 38 سال سن داره .
الان حدود 2 ماهی هست که صبح ها به مدت یک ساعت خلط های ریز ریز داره و صرفه می کنه گاهای اوقات هم شب ها قبل از خواب صرفه می کنه زمینه آلرژی هم نداره.
زمانی که خواب است اصلا صرفه نمی کنه.
الان بیشتر از 2 ماه هم هست از خونه بیرون نرفته. حال عمومی خوبی هم داره و یک دوره آزیترومایسین و دیفین هیدرامین هم مصرف کرد اما تاثیر آنچنانی نگذاشت
خیر هیچ گونه دخانیاتی تاحلا مصرف نکرده اند
به طور کلی هم به ندرت بیمار میشن و تاحالا این تجربه رو نداشته اند

میتونه به خاطر سینوزیت باشه.
میتوانند از اسپری بینی مومتازون هر 8 ساعت داخل بینی و قرص کواموکسی 625 هر 12 ساعت برای 10 روز استفاده کنند.