ب.س
عنوان :

بای پس

متخصص جراحی عمومی
سلام آقای دکتر وقت بخیر. مادر من 62 سالشه. 10 ماه پیش عمل بای پس انجام دادن. خیلی خوب وزن کم کردن. دیابت شون هم خوب شده. اما تقریبا دیگه چیزی نمی تونن بخورن. میل به چیزی ندارن. و به شدت همیشه ضعف دارن و بی حالن. صورتشون هم خیلی لاغر و چروک شده. میخواستم بدونم چیکار کنم که قوت بگیرن. و راهی هست که صورتشون چاق بشه؟ و اینکه آیا عمل بای پس قابل برگشت هست؟ میشه معده رو به حالت قبل برگردوند؟ و شما اینو پیشنهاد میدین؟ ممنونم

سلام کاهش وزن و لاغر شدن مهم نیست دیابت کنترل شده عالی است آزمایشات. دوره ای و دادن ویتامین های لازم و پروتین مهم است دارویی برای چاقی صورت نداریم
البته که قابل برگشت است اما اگر همه فاکتورها سالم و کافی باشد برگرداندن لازم نیست
حتما با جراح معالجشان هم مشورت بفرمایید

خیلی ممنونم دکتر
دکتر جان هزینه عمل بازگشت مثل هزینه خود عمل زیاده؟ یا کمتره

بله چون وسیله می خواهد گاهی بیشتر

🙏