ن.ف
عنوان :

کمر درد

متخصص ارتوپدی
سلام خسته نباشید
من مدت دو هفته بود که ورزش میکردم و مشکلی نبود اما چند روز پیش شروع کردم به طناب زدن اون هم روی زمین سفت و بدون کفش.فرداش احساس درد و یکجور گرفتگی ای رو،هنگامی که فقط مینشستم حس میکردم.بعد از اون این درد موقع نشستن کمی بیشتر شد ولی در حد خیلی ازار دهنده نیست.و از پریروز احساس سوزن سوزن شدن توی همه جای کمرم و حتی تا باسنم رو هم دارم.ولی سوزن سوزن شدن خیلی شدیدی نیست و کمه تقریبا.امروز حتی این سوزن سوزن شدن رو خییلی خفیف توی پاهامم حس میکنم.با یه فیزیو تراپ و یه دکتر صحبت کردم گفتن که اسپاسمه احتمال زیاد و گفتن پماد بمالم و گرمش کنم و استراحت کنم.میخواستم ببینم که مشکل واقعا اسپاسمه فقط؟و چه توصیه های دیگه ای رو باید انجام بدم که خوب بشم؟
در ضمن من گودی کمر شدیدی رو هم دارم.
و اگر احتیاجی به تماس تصویری هست حتما بفرمایید.
ممنون از شما

سلام.اضافه وزن ندارید؟گزگز تا انگشتان پا هم رسیده؟

اضافه وزن دارم ولی خیلی زیاد نیست فکر میکنم در حد چهار یا پنج کیلو باشه خیلی خفیفه این سوزن سوزن شدن توی پام
بله کف پام هم حس میشه ولی خیییلی کم
در حدی که خیلی مطمئن نیستم به اینخاطر باشه
و این سوزن سوزن شدن توی کمرم وقتی با دستام کار میکنم میاد سراغم
بقیه مواقع خیلی کمتره

احتمال دیسک کمر هم وجود داره.فعلا تا یک هفته استراحت داشته باشید و وزن اضافی را کم کرده و تمرینات ویلیامز را از نت سرچ و شروع کنید

کارهایی که می بایست مراعات کنید انجام کارهای سنگین و خوابیدن به شکم و خم شدن کمر و ایستادن یا نشستن طولانی مدت است

اون تمریناتی که برای تسکین درد کمر هستش؟

این کارها را نباید انجام بدین

تا 3 هفته از این داروها استفاده و در صورت عدم بهبود باید نوار غضب و عضله و MRI کمر انجام بدید

کپسول کوبیکس 100 بعد از صبحانه و شام تا حداکثر دو هفته

آمپول نوروبیون عضلانی هفتگی تا 3 هفته

کپسول مگنیفورت روزی یک عدد بعد از ظهر

کپسول پرگابالین 50 هر شب قبل از خواب

با تمرینات ویلیامز هم درد کمر و هم قوس کمرتون کم میشه

ببخشید الان این تمرینات ویلیامز رو که نگاه کردم دو تا حرکتش خم شدن کمره.اون ها رو هم انجام بدم؟با توجه به اینکه فرمودید نباید خم بشم؟

فعلا خیر.تمرینات زمان حاد با نقاهت فرق میکنه.فعلا جمع کردن پا در شکم و چسباندن کمر به زمین کافیه

🙏
خیلی ممنون