ر.ض
عنوان :

درد شدید و احساس کشیدگی روی ران پا

متخصص ارتوپدی و فلوشیپ جراحی زانو
با سلام
ضمن آرزوی تندرستی برای شما، من مدتی است که درد شدید روی ران پای خود احساس میکنم که هنگام پیاده روی یا ایستادن کمتر ازار دهنده است، اما وقتی روی زمین مینشینم، به شدت در استخوان باسن درد دارم و چنانچه از سمت چپ بزخیزم، یعنی هنگام برخاستن، وزن بدنم روی زانو و پای چپم باشد، حالت کشیدگی شدید و دردناکی روی انتهایی ترین قسمت رانم(بالا و قسمت بیرونی) احساس میکنم. همچنین گاهی در استخوان ساق پای چپ هم احساس درد دارم. همانطور که در عکس مشاهده میکنید، دو رگ بالا و روی رانم، برجسته شده است. فکر کردم شاید بی ربط به این درد شدیدی که در استخوانم احساس میکنم نباشد. ممنون میشوم تشخیص و شیوه درمانی خود را در شرایطی که امکان مراجعه نزد شما کمتر است، از اینجا با من در میان بگذارید. سپاسگزارم.

عکس نشاندهنده واریس هست و بهتره از جوراب واریس استفاده کنید ولی درد احتمالا مرتبط با درد سیاتیک بع علت بیاری دیسک کمری میتونه باشه. میتونه هم به علت تاندونیت و التهاب غلاف تاندون باشه. برای افتزاقش حتما باید معاینه بشید.

🙏