ف.ر
عنوان :

تزریق آمپول رمیکید درمنزل

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام و وقت بخیر خدمت خانم دکتر عزیز
برادرم هر 2ماه برای تزریق آمپول رمیکید در اورژانس به صورت ساعتی بستری می شدند.حال با وجود کرونا و خطرات احتمالی به دنبال سازمان معتبر و مورد تایید هستم تا تزریق در منزل توسط نیروی متخصص انجام شود.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با این شرایط چه باید کرد و از چه سازمانی می توانم کمک بگیرم.

سلام عزیزم. یادمه در گذشته انیستیتو پاستور یه سری خدمات این چنینی داشت ولی مطمین نیستم هنوز اون خدمات پابرجا باشن.
یه سری آزمایشگاه ها هم جهت خون گیری به منزل مراجعه میکنن ولی برای تزریق ندیدم مراجعه کنن.
اجازه بدید از همکاران براتون بپرسم و بهتون اطلاع بدم.
شما هم با انیستیتو پاستور تماس بگیرید