م.ق
عنوان :

سردرد کودک

فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان
با سلام و احترام.امیدوارم حالتون خوب باشه.دختر 8 ساله ای دارم با وزن 29/600 و قد 140.مدت تقریبا یک ماهه سردرد داره.تب نداره،فقط کسل و خسته ست بعضی وقتها و بچه استرسی هم هست.سردرداش شدید نیست ولی اکثرا داره.میگه کل سرم درد میکنه و پشت گردنش هم همینطور.بعضی وقتها خیلی شاد و پر انرژیه بازی میکنه ورزش میکنه بعضی وقتها هم بیحاله و میگه سرم درد میکنه.اکثرا عصرها تا موقع خواب سر درد داره.شبها خوب میخوابه.حالا خواستم از خدممتون بپرسم این سردردها جای نگرانی داره؟چکار باید بکنیم؟

تا حالا شده به علت سردرد از خواب بیدار بشه؟

موقع سردرد،حالت تهوع واستفراغ داره؟

با سلام با تشکر از جوابدهی من خودم قبلا سردرد به خاطر سینوزیت داشتم نخیر شبها بیدار نمیشه.حالت تهوع و استفراغ نداره.البته یکبار موقع غذا خوردن شکمش درد گرفت و حالت تهوع داشت
استفراغ هم نداره
دخترم میگه پشت سرم نزدیک به گردنش درد میکنه.صبحها هم میگه بهتر میشم
ولی تقریبا یک ماهه کم و بیش سر دردها رو داره

تلویزیون و موبایل روزی چند ساعت نگاه میکنه؟

والا این مدت کلا دیر میخوابه بین ساعت 12:30 تا 1:30 شب میخوابە تا 11 صبح.این مدتم چون درساشون آنلاینه اکثرا گوشی و تبلت دستشه

در صورت امکان خوابش تنظیم کنید گوشی وتبلت بیشتر از دوساعت در روز استفاده نکنه.اگه سردردش بهتر نشد شبی نصف قرص سیناریزین 25 تا یک هفته مصرف کنه

اگر بعد از این اقدامات سردردش بهتر نشد،حتما باید عکس از سرش بگیره

🙏
فقط احتمال چیز خطرناکی هست آقای دکتر؟ من خیلی نگرانم
عکس منظورتون سیتی اسکنه؟
فقط واقعا ممنون از شما که وقت گذاشتید و با حوصله جوابم رو دادید من برای مشکل خودم که یک هفته پیش گوشم خیلی درد میکرد و بعد اون پلکم و لبم میپره خفیف و احساس بیحسی خفیفی کردم که شده یک هفته دارمش از دکتر مغز و اعصاب بزرگسالان سوال کردم که یه جواب کوتاه دادند و سریع سوال بسته شد نذاشتند سوال دیگه ای بپرسم و بی جواب موندم

بعیده چیز خطرناکی باشه.بهر حال با این اقداماتی که خدمتتون عرض کردم ایشالله بهتر میشه.

اگر بهتر نشد سی تی اسکن یا ام آر آی بهتره انجام بشه