ح.ح
عنوان :

خشکی پوست دست

دکترا حرفه ای داروسازی
سلام خسته نباشید،خانم دکتر من از فالوورای پیج اینستاتون هستم خیلی دوستون دارم

سلام عزیز دلم. ممنونم.
دست چه کسیه؟ چند سالشونه؟ شغلشون چیه؟ فقط خشک میشه یا خارش هم داره؟ دست هاشون رو با چی میشورن؟

کامل نوشته بودم نمیدونم چرا نصفه اومده
دست مامانمه بشدت خشک شده و خارش داره
57 سالشونه
با مایع دستشویی
عکس آخری جدیدا یه دونه هایی زده
خانه دار هستن

عزیزم در این موارد خشکی شدید و حاد دست اول از همه رعایت نکات مراقبتیه. مثل چی؟
استفاده از دستکش هنگام ظرف شستن. دستکش نخی هنگام گرد گیری. استفاده از اب ولرم جهت شستن دست ها به جای استفاده از اب داغ.
مایع دستشویی باید کرمی همراه با مرطوب کننده (مثل شون که کرمیه و مرطوب کننده داره)
مرطوب نگه داشتن دست ها به صورت مرتب با مرطوب کننده های غیر عطری.
همه این نکات رو رعایت میکنن؟

تقریبا رعایت میکنن،یسری پمادم استفاده کردن تاثیری نداشت
اینکه مایع دستشویی کرم دار حتما استفاده کنن نه
خانم دکتر جواب ندادین
اینه اولویت پاسخگویی

اسم کرم هایی که مادر استفاده کردن رو بگید تا من بسنجم قدرتشون چقدر بوده و ترکیباتش چی بوده و کرم دیگه ای معرفی کنم.
مادر بیماری زمینه ای ندارن؟ داروی خاصی استفاده نمیکنن؟

عزیزم فشار خون دارن قرص میخورن
کلوبتازول اولا میزدن خوب بوده الان تاثیری نداره،دیگه آ د و بتامتازون اگه املاشون اشتباهه ببخشید

ببینید کلوبتازول قوی ترین کورتون موضعی هستش که اصلا نباید طولانی مدت استفاده بشه چون پوست رو نازک میکنه و بعد از قطع پوست بدتر میشه. بتامتازون از کلوبتازول ضعیف تر هستش. اما شما با مصرف کورتون های موضعی باعث شدید در طولانی مدت پوست شکننده بشه.
با رعایت تمامی نکاتی که در بالا گفتم میتونید از کرم اوره اوسرین ثمین براشون استفاده کنید.

ممنون عزیزم این کرم و داروخانه ها دارن؟
ممنون عزیزم، خانم دکتر میشه سوال دیگه بپرسم اگه لازمه باز ویزیت پرداخت میکنم
خودم 32 سالمه خیلی ریزش مو دارم،کلا بیحال و خستم زود انرژیم تموم میشه احساس میکنم تمام بدنم خسته و کوفته هست حالت تهوع دارم سردرد میشم همه دردی دارم چکار باید بکنم
یکم عصبیم هستم زود از چیزی ناراحت میشن
میشم

عزیزم علایمی مثل خستگی بی حالی احساس ضعف و ... میتونه از نشانه های فقر آهن و کم خونی باشه. ایا جدیدا ازمایش دادید؟؟ قطعا روی ریزش مو هم میتونه تاثیر داشته باشه

آخرین آزمایشی که انجام دادم اینه
عزیزم کدوم یکی از این کرم و بگیرم
کدوم یکیشون
عزیزم اگه میشه چنتا مایع دستشویی دیگه که مناسب برا دستاشون معرفی کنید
عزیزم میشه جواب بدین
گلشید خانم عزیزم فک میکردم وقتی ویزیت پرداخت میکنم براتون مهم باشه که جواب سوال بدین ولی متاسفانه...
این پولی پرداخت شده ارزشی نداره ولی واقعا احتیاج داشتم جواب بدین چون شهرمون دکتر درستی نداره

عزیزم در جواب ازمایشتون 2 مورد دیده میشه. یکیش برای تیرویید هست که حتما باید پیگیری بشه که ممکنه علت ریزش موهاتون و بیحالیتون هم همون باشه.
مورد بعدی سطح ویتامین دی هست که اون هم روی ریزش مو موثره.
پرل ویتامین دی 3 تهیه کنید. به مدت 8 هفته هر هفته یک عدد و سپس ماهی یک عدد همراه نهار. بعد از 3 ماه مجدد ازمایش بدید.

برای دست مادرتون هم 5 درصد رو تهیه کنید