م.ا
عنوان :

خشکی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دخترم ده ماهو نیم داره روپاهاش خشکی زده انگار شایدم اگزماست باید چیکار کنم راه هم.نمیره ک بدنش کشیده نشه روی زمین یا چهاردستو پا میره یا سینه خیز ک کامل زانوش روی زمینه و تشدید میره این خشکی رو

سلام روز بخیر
هردو زانوش اینجوریه؟

نه پای اون یکیش قسمت پایین زانوش هست
وقتی سینه خیز میره بیشتر همین زانو روی زمینه اون یکی پاشو کمک میکنه ک حرکت کنه زانوش روی زمین کشیده نمیشه ولی مایین زانوش چنتا مثل همین زده

کرم اوره 6 درصد سی گل روزی سه چهار بار به زانوهاش بزن پماد فلوسینولون هم فقط 4 شب شب ها بزن فقط چهار شهر

اقای دکتر لطفا بگین اگزماست ?یا نع? ایا خطر ناک نیست?
و سه سوال دیگ برای رفع جای سوختگی چ چیزی تجویز میکنید ?عمیق نیست و خیلی وقته سوخته یه کمی اما جاش مونده چیکار کنم بره اینم واس دخترمه بخور میدادم دستش سوخت

نه اگزما نیست کمکم که راه بیفته خود به خود خوب میشه از جای سوختگی هم عکس بفرستید

🙏
سلام مجدد اقای دکتر عکس رو فرستادم اما نیومد باز میفرستم خدممتون
چنتا دونه زده انگار مشاهده میفرمایید
میخوام بره کلا رو دستش
یکم برامده شده

اگر ژل کنتراتوبکس پیدا کردید روزی 2 بار بزنید روش
اگر نبود استراتادرم