ن.ک
عنوان :

ریزش مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر دکتر من دختر 19 ساله ای هستم دقیقا نمیدونم چند وقت ریزش مو دارم اما چندماهی میشه قبلا موهای پرپشتی داشتم طی سال های قبل رژیم گرفتم و وزن کم کردم و بعضی وقت ها الان هم رژیم کوتاه مدتی میگیرم اما رژیم سختی نیست فقط میزان غذایی که میخورم رو کم می کنم
اما تازگی که رژیم هم ندارم ریزش موهام زیاد شده آزمایش هم دادم خداروشکر سالم بودم و فقط یکم ویتامین b12 بدنم کم بود که سه ماهی میشه مکمل hair vit هم مصرف میکنم اما سودی برام نداشته بنظرتون علت ریزش موهام چیه و چیکار باید بکنم؟

سلام
لطفاً یک عکس از موها بفرستید از بالا

موهام شوره هم داره و به دلیل اینکه فر هست و موج داره خشک هم هست ممکنه دلیل ریزش شوره هم باشه ؟

کیست تخمدان یا تیروئید ندارید
رشد ناخن ها چطوره
ارثتون چطوره

خیر ندارم
رشد ناخن هام خوبه و قبلا خیلی زود بلند میشدند الان چند وقته بهشون توجه نکردم اما در کل رشد خوبی دارن
از لحاظ ارثی خانوم های سمت خانواده مادریم موهای پر پشتی دارند ولی پدربزرگم و چندتا از دایی هام دچار کم پشتی و تاسی ناحیه ای هستند
از طرف پدری هم پدر و عموهام موهای پر پشتی دارند اما عمم و مادربزرگم موهای کم پشتی دارند و لازم به ذکر است که برادرم دچار ریزش موی ارثی است

قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید شبها محلول ضد ریزش سریتا
و شامپو ciclozinc D eviderm

تا چه مدتی استفاده کنم؟و از کدوم مدل محلول ضد ریزش سریتا استفاده کنم؟ دو مدل داره
و آیا با این پروسه ریزش موهام قطع میشه و موهای تازه رشد میکنن؟ برای خشکی موهام هیچ توصیه ای ندارین؟ کف سرم شوره خشک داره و همچنین ساقه موهام خشک
ببخشید دکتر هم از قرص ها و هم از محلول به مدت دو ماه استفاده کنم؟
و برای کمبود b 12 / vit D از چه مکملی استفاده کنم؟ با قرص ها تداخلی نداره؟

ویتامین ب 12 را باید آمپولش رو بزنید ماهی یکی
ویتامین د هم 50000 هفته ای 1 قرص

مرسی آقای دکتر