ن.ک
عنوان :

اسهال کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر. دختر 6 ماهه دارم با وزنتولد 1کیلو و وزن فعلی 4700.تیرویید هم داره. شیر خشک نان اچ آ میخوره. ده روز پیش اوردم خدمتتون بخاطر شیر نخوردنش. فرمودید رفلاکس داره و حنجره نرمه. ویتامین D3و زادیتن و گاویسکون دادید. فرنی با نشاسته یا ارد برنج بدون روغن بهش میدم. سرلاک برنج هم سه روز دادم. الان سه روزه دفعش خیلی زیاد شده و شل و ابکی و دونه های سفید تو پیپش هست و خیلی زور میزنه. لطفا راهنمایی کنید.
فراموش کرده بودم که بگم 3 روزه شیر خشک نان2 میدم..الان احتمال دادم از اون باشه...تا کی 1 بدم...ضرر نداره تا یکی دوماه هم 1بدم بهش

سلام احتمال واکنش,به شیر خشک بیشتر از,برنج است و بهتر است همان HA را ادامه دهید