م.ج
عنوان :

ناراحتی پوستی شست پای دخترم

متخصص بیماری های کودکان
با سلام و احترام
شست پای چپ دختر 4 ساله من آوینا از دو ماه پیش طبق تصویر شماره یک پوست پوست شده و در نواحی مختلف ترک میخورد یعنی یکی از ترکها خوب میشد یه طرف دیگش ترک می خورد. پیرو مشاوره با دکتر داروخانه در دو مرحله در مرحله اول پماد تریامسیکوت ان ان گرفتم استفاده کردم به نظر میامد بهتر شده ولی دوباره زخم ایجاد شد در مرحله بعد روغن بایو ایل گرفتم و اونم استفاده کردم تو این فاصله کرم جی و وازلین هم استفاده کردیم ولی خوب نشد آخرین وضعیت زخم عکس چهار می باشد. خواهشمند است راهنمایی بفرمایید. باتشکر

سلام مخلوط,کرم کلوتریمازول و فوسیدین روزی دوبار تا 6 هفته و کرم وازلین با اوسرین شب ها تا 4 هفته و جوراب های نخی و شستشوی شبانه پاها توصیه میشود