ر.ر
عنوان :

تب 38.3

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام من پنج ماهه زایمان کردم صبح که بیدار شدم سینه راستم درد میکرد یهو لرز کردم بعد تب دارم لرزم قطع شد ازکجا بفهمم کروناست یا مشکل دیگه تبم تا 38.3 رفت قرص استا ساده خوردم پونصد سر درد هم دارم
شیرم هم دوشیدم
چه کنم

سینه خود را کامل بدوشید وزیر دوش ولرم ارام ماساژ دهید تا شیر کاملا تخلیه شود .از کودک با ماسک مراقبت کنید اگه باز تب داشتید بدون سایر علائم کرونا وسینه هنوز سنگین بود کپسول کلوگزاسیلین 500 هر 6 ساعت بخورید به هر حال فاصله خود رو از دیگران حفظ کنید

سینم داغه سمت راستم و پوستش قرمز شده الان تبم 37.1 بود بدون اضافه کردن نیم
این دارویی که فرمودین تا چند روز باید بخورم؟
سایر علایم کرونا چیه؟ هرجا یه چیزی نوشته

سرفه و بدن درد وتنگی نفس شایعترینشه ولی بدن درد ممکنه تو عفونت پستان هم باشه ولی این که الان کاملا عفونت پستان هسن تا 10 روز حتما درمان رو ادامه بدید اگه تا 48 ساعت تب والتهاب سینه باقی بود باید مراجعه کنید چون ممکنه به سمت ابسه پستان پیش بره

دارو برای بچم ضرر نداره از نظر تغذیه چی بخورم
و اینکه وقتی میخوره درد دارم ممکنه عفونت بخوره بچه

دارو برای بچه مشکلی نداره وشیر رو هم بچه میتونه بخوره ولی بدوشید وبه بچه بدید

پس تا ده روز بخورم حتی اگه بعد چند روز کامل خوب شدم دوره درمان رو کامل کنم
خانم دکتر سرمم شدید درد میکنه ربطی داره به این مشکلم؟

بله حتما دوره درمان را کامل کنید .بله بدن درد وسردرد ممکنه باشه استامینوفن بخورید

🙏
گفتین بدوشین و به بچه بدین یعنی خودش مک نزنه سینمو؟

ممکنه دردناک باشه به خصوص اگه سینه شقاق هم داشته باشه مکیدن نمیذاره خوب بشه

خانم دکتر ممکنه بفرمایید علتش چیه و چیکار کنم تا دیگه اینجوری نشه؟ از میکروبه من که مرتب دستمو میشورم بلوزمو مرتب عوض میکنم
مشکلم ماستیت سینس؟

بله ماستیت شده ومعمولا در اثر یک میکروب هست که با مکیدن نوزاد وارد سینه میشه.

خانم دکتر مجددا سلام حس میکنم شیرم کمتر شده و پر نمیشه دیگه آیا به خوردن آنتی بیوتیک ربط داره؟ اگر بله چیکار کنم

سلام عزیزم اگه تب ودرد سینه قطع شده نگران نباشید مایعات بیشتر مصرف کنید کم کم خوب میشه

بله خداروشکر قطع شد تبم بعد از بیست و چهار ساعت و سینمم امروز بهتره خیلی

خدا رو شکر .ولی حتما تا 10 روز بخورید

چشم ممنون خانم دکتر که دلسوزانه راهنماییم کردین ان شاالله سلامت باشین و دلتو خوش باشه همیشه