ف.ب
عنوان :

واکسن یکسالگی

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر با این وضع کرونا امکانش هست واکسن یکسالگی رو مدتی دیرتر زد ؟ اگر ممکنه حداکثر چند روز ؟ و اینکه ممکنه واکسن تهیه بشه از داروخانه و منزل تزریق بشه به نوزاد ؟ قبل از واکسن یکسالگی مسکن بدم به نوزاد ؟
نوزاد من نارس بوده

سلام قبل واکسن استامینوفن بدهید و تا دو هفته تاخیر مجاز است ولی در داروخانه ها به فروش نمیرسد مکر بعضی پزشکان اطفال که خودشان خصوصی تزریق میکنند من انجام نمیدهم