ف.س
عنوان :

شیرخشک

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر پسر من6ماه و10روز داره
باوزن6800 وزن تولد3کیلو
ازمایش کلپرو دادیم 3ماهگی عددش129بود ازون ب بعد شیر پپتی و گلدن گات میخورد
وقبلش شیراپتامیل و یه مدت هم سوپرامیل خورد
دیروز بردیمش تست الرژی و چیزی الرژی نشون نداد
و وزنش تو دوماه 400گرم اضاف کرده بود
میخام از شیر خشک معمولی براش استفاده کنم شاید وزنگیریش بهتربشه چون الرژی نشون نداد و پپتی رو ب زور میخوره
بنظر شما چه شیری بدم ک وزنگیریش عالی باشه
وبنظرشما دلیل این کم رشدی پسرم چی میتونه باشه
با اینک عدد ازماییشش پایین بود و الان هم تستش منفی بود
دارو رفلاکسش نکسیوم
عذا کمکی ام سوپ و پوره 3،5وعده میخوره

سلام کمبود هورمون رشد انسولینی و پایه و سو جذب علل اصلی اختلال رشد دراین کودکان است
از شیرهای رگولار مانند سومرامیل و sma و شیرهای غنی,شده مانند اینفترینی روزانه 2 تا 3 بطری میتوانید استفاده کنید
گالری غذایی را در هر وعده افزایش دهید
مکمل ام سی تی اویل روزانه 6 تا 12,سی سی منقسم در 3 دوز داخل غذا یا شیر میتوانید استفاده کنید

🙏