ف.د
عنوان :

وزن کم کودک

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکترخسته نباشین انشالله سال پیش رو پرباشه ازموفقیت وسربلندی توام با آرامش⚘
جناب مقدادی دخترم رشدوزنیش خیلی خیلی کم شده.الان 11ماهشه با قد 74و وزن 8100 بعد دوماه بردمش قد وزن فقط 300گرم اضافه کرده بودویک سانت رشد قدی داشته. 9ماهگیش 7780بود
سلام آقای دکترخسته نباشین انشالله سال پیش رو پرباشه ازموفقیت وسربلندی توام با آرامش⚘
جناب مقدادی دخترم رشدوزنیش خیلی خیلی کم شده.الان 11ماهشه با قد 74و وزن 8100 بعد دوماه بردمش قد وزن فقط 300گرم اضافه کرده بودویک سانت رشد قدی داشته. 9ماهگیش 7780بود
دوماه پیش بعلت سو جذب تمام آزمایشات روانجام داد که فرمودین همه چی اوکیه.الان درحال حاضر شیرخشک بیومیل سوی مصرف میکنه ویک چهارم باکلوفن شبها.کرون 25000هروعده 1پنجم.به اضافه مولتی وآهن ایرانی وقطره مارینوکس ویتامین D3.به لاکتوز وپروتیین گاوی هم حساسیت داره گاهیم رفلاکسش عود میکنه.از8ماهگی شیر شبشو قطع کردم نمیدونم کارم درست بوده یانه اماالان خیلی نگران وزنشم غذاهاشم معمولا بابلدرچین وبوقلمون درست میکنه فاصله بین شیرو غذاروهم رعایت میکنم.دلیل این توقف رشدش چیه؟؟چیکارمیتونم بکنم که وزن بگیره؟؟؟؟
گاهیم مدفوعش پرتکرارمیشه که بامترونیدازول کنترلش میکنم.ازهشت ماهگی هم شروع به دندون درآوردن کرد.والان دوتا دندون هم داره
راستی آقای دکتر یه مدت که برای سو جذبش بهش اسیدفولیک وپروبیوتیک روتفلورمیدادم به دستورشما.والان اوناروقطع کردم چون آزمایشاتش خوب بود.نیازهست بازم پروبیوتیک بخوره؟اگربله لطف کنید یه چیزی دیگه تجویز کنبدکه دردسترس باشه اون یکی دیگه گیرنمیاد.ممنون میشم درمورد دز ومقدارمصرف داروها توضیحات جامع تری بفرمایید.
باعرض معذرت نرمی حنجره هم داره بچم.همچنان بینی وسینه اش خس خس صدامیده موقع خواب این مورد کی خوب میشه وچرااینقدرطول کشید؟

سلام کپسول کروون روزی یک تا دو بار
اسید فولیک یک روز درمیان نصف قرص
پرو بی تیک روتفلور یا سابولار هفته ای دوبار یک دوم ساشه
ادامه مکمل ها ی آهن و ویتامین

رشد ماهانه کودکان دارای,سو جذب 150 تا 250 گرم ماهانه است,که قابل انتظار است,و این کودکان تا 4 سالگی نسبت به هم سالان خود عقب تر خواهند بود

کالری وعده های غذایی را افزایش,دهید و از تخم مرغ و مرغ و سیب زمینی و مغزها,بیشتر استفاده کنید

نرمی حنجره بستگی,به میزان آفتاب روزانه و مدیریت آلرژی,بین 6 ماهگی تا یکسالکی خوب میشود