ا.ث
عنوان :

سنگینی معده

متخصص زنان، زایمان و نازایی
با سلام
هر شب هنگام خواب اسید فولیک میخورم به علت کم خونی خودتون هم گفتید بخورم ولی الان در ماه دوم بارداری هستم اگر اندک چیزی هم بخورم احساس سنگینی میگنم و معده ام فکر میکنم دیگه جا نداره علت چیست

سلام اسید فولیک را صبح بخورید،ایرادی نداره به جای سه وعده پنج وعده بخورید ولی حجم کمتر،حالت تهوع یا نفخ شکم یا سوزش سردل ندارید؟

نفخ شکم و سوزش سر دل دارم تهوع ندارم

شبی یک عدد کپیسول فاموتدین تا بکهفته وقطره دایمیتیکن 20فطره بهد غذل مصرف کنید

🙏