م.م
عنوان :

کاهش وزن

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام وقت بخیر ، میخواستم بدونم قرص هورمونی دزوسپتیو در روند کاهش وزن ، اختلال ایجاد میکنه ؟! یعنی اگه فردی ب طور معمول در ماه 2/5 کیلو وزن کم میکنه ، با خوردن این قرص ، میزان کاهش وزن ش ، بعد از مصرف ، کاهش پیدا میکنه؟!؟

بعضی افراد با خوردن قرص جلوگیری دچار افزایش وزن میشن که موقتیه

ممنون از پاسخ تون ، اگه مدت طولانی مصرف شه چی؟! اثرات قرص باقی می مونه ؟!؟
سلام وقت بخیر،، میخواستم بدونم مصرف زیاد قرصهای هورمونی مثل سیپروترون کامپاد باعث ضخامت دیواره رحم میشه؟!