س.ی
عنوان :

خشکی پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
حدود 2، 3 سالی هست که پوست صورتم دچار خشکی میشه و گاها پوسته میزنه، در حالی که قبل از اون پوست چربی داشتم. با وجود خشکی، هنوز هم گاها ممکنه که جوش بزنه، البته خیلی کمتر از قبل. این مشکلم با تغییر محل زندگیم از شمال به اصفهان تشدید شده. بخصوص زمستونها. مشکل مصرف آب ندارم و اینکه علایم بیماری درماتیت سبورییک هم با تحقیقی که کردم بنظرم اومد که ندارم، چون قرمزی و خارش و التهاب نداره. میخواستم ببینم مشکل در استفاده از نوع شوینده های روزانه است؟ از صابون استفاده نمیکنم ، روزی یک بار از شوینده کفی nuxe برای پوستهای حساس استفاده میکنم و هفته ای دوبار از ماسک اسکراب داخل حمام. ولی مشکلم همچنان سرجاش هست و به علت جوش زدن نمیتونم چرب کنم صورتمو. با آبرسان این مشکل حل میشه؟ اگر امکانش هست درمان ون وع محصولات رو معرفی کنید. ممنون از لطفتون

صابون نزن و از پاک کننده بیودرما استفاده کن. مرطوب کننده اکواپورین اوسرین

ممنونم آقای دکتر، برای لکه های جوشی که از قبل مونده تنها راه لیزر هست؟