S.P
عنوان :

اگزما

متخصص بیماری های کودکان
سلام اقای دکتر. چند روز پیش بهتون پیام دادم درمورد اگزمای پشت گردن دخترم که لک سفید بود فرمودید کلوتریمازول و زینک اکساید چهار هفته استفاده کنم و عوامل الرژی رو پیدا کنم. پشتش کمی زخم میشه و پوسته پوسته. حتی پوست گردنش زبر شده. کرم اتوپیکس ایروکس هم میتونم بهش بزنم؟ یا چیز دیگه ای شما مناسب میدونید.
و اینکه دخترم با خوردن تخم مرغ پشت و گردنش قرمز میشه. چی رو میتونم جایگزین تخم مرغ کنم؟ که جبران بشه. در ضمن همیشه خونه ایم و اصلا نور افتاب بهش نمیخوره نگران ویتامین دی هستم چی براش تجویز میکنید.
دخترم 27 ماه و حدودا 14 کیلو هست.

سلام کپسول ناتو دی 2000 واحدی هفته ای یک عدد مخلوط با ماست
بله احتمال آلرژی به تخم مرغ است و باید مدتی قطع شود
هرنوع کرم اتوپیکس را میتوانید استفاده کنید