ز.ح
عنوان :

دل درد و بالا اوردن با مصرف دارو

متخصص بیماری های کودکان
سلام آقای دکتر هفته پیش مراجعه کردم خدمتتون
نوزاد من الان 50 روزشه وزن موقع تولد3300 وزن فعلی 5100
با علائم رفلاکس
ترش کردن
کیپی بینی
خرخر گلو
دفع گاز همراه مدفوع
بی قراری و خواب سبک

تشخیصتون عدم تحمل لاکتوز بود

داروهایی که دادید
کپسول لانزا 1/3 صبح ها
شربت موتولیوم روزی دو بار1/5 سی سی
قطره کول بی بی روزی سه بار 5قطره قبل شیر
قطره سوپرمینت 5 قطره همراه با نبات و30 سی سی آب
شب ها هم شیرخشک ال اف اپتامیل میدم

رفلاکس تا حدودی بهتر شده بود که از دیروز دوباره با هر شیر خوردن با آروغ زدن کامل بالا میاره !!
ترش کردن خیلی بهترشده
کیپی بینی همچنان هست طوری که انگارخلط پشت حلق داره و نمیزاره بخوابه و خوابش سبکه با وجود اینکه قطره میندازم
و دو روزه دل درد داره و خییلی زور میزنه برای دفع و اینم باعث شده رفلاکسش بیشتر شده

تایم شیر خوردنش هم اگر بالا نیاره معمولا 2 ساعت استراحت 20 دقیقه شیر خوردن

اگر بالا بیاره بازم باید همون لحظه شیر بدم؟؟؟

سلام این علائم نشانه آلرژی کودک به لاکتوز,شیر مادر و ریفلاکس ثانویه به آن هست
این علائم کم و بیش تا ماه 7 و 8 ادامه خواهد داشت

دارو ها را ادامه دهید و درصورت تشدید استفراغ یا بی قراری از ماه سوم به بعد میتوانید قرص بکلوفن 10 نیا را روزی دوبار 1/8 قرص جایگزین موتیلیوم کنید

شیر بدون لاکتوز را میتوانید بیشتر و در وعده های بیشتر جایگزین شیر نادر کنید تا علائم کاهش یابد

بعد از بالا آوردن کمی آب جوشیده خنک بدهید,و,تا 30 دقیقه حداقل شیر ندهید

🙏