ش.پ
عنوان :

رفلاکس

فوق تخصص گوارش کودکان
سلام خسته نباشید دختر من 3ماه و نیمه هستش و رفلاکس داره دکترشون بهش اس امپرازول دادن ولی هفته پیش دخترم شیر نمی خورد دکترشون بهش قطره متوکلوپرامید داد که هر8ساعت 1قطره بخوره وکلا 3قطره بهش دادم وچون همش می خوابید به دستور دکترشون قطع کردیم ولی از اون روز به بعد دخترم موقع گریه سرشو به سمت گوش چپش خم میکنه و خودشو دلا میکنه میخوام بدونم از عوارض دارو هستش؟اگر هست چکار کنم؟

البته امپرازول رو چون جواب نگرفتیم قطع کردن و کپسول لنزوپرازول بهش دادن که صبح و شب یک چهارم تا یک دوم بدم مشکلی نیست؟

🙏