ا.ح
عنوان :

دارو و دندان و تغذیه

متخصص بیماری های کودکان
سلام و خسته نباشید
دخترم یکساله و یک ماههشه یک ماه پیش ویزیت شد وزن8400دورسر45قد76
شربت ادونسیس و زینک پلاس تجویز کردین زینک پلاس روش نوشته یک ماه پس از باز شدن دور ریخته شود مقدار زیادی از دارو نصف بیشتر مونده آیا برم بخرم و ادامه داروها رو بدم یا کافیه
4تا دندون بیشتر نداره آیا می تونه ایراد داشته باشه شیرخشک بیومیل از بخاطر داشتن رفلاکسش میخوره شیر روز نمیخوره اما شیر شب میخوره خیلی سعی میکنم شیر شب رو قطع کنم اما خیلی بهونه میگیره

سلام خیر تا پایان دوره انقضا قابل استفاده هستند

تاخیر دندانی به دعلت کمبود هورمون رشد انسولینی و پایه هستند و اغلب به خاطر شیر شب

تاخیر دندان اشکالی ندارد و بعد از قطع شیر سل بهتر میشود