r.s
عنوان :

خونریزی زیاد

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانم دکتر
وقتتون بخیر
من 27 ساله و متاهل هستم
آذر ماه آمپول سه ماهه تزریق کردم و تقریبا دو ماه پریود نشدم اوایل اسفند ماه پریود شدم و خونریزیم 2 روز قطع شد و دوباره شروع شد
من داروساز هستم و مدروکسی پروژسترون و استروژن کنژوگه مصرف کردم ،سه روز بعد مصرف این داروها خونریزسم قطع شد و دوباره پریود شدم ، از روز 5 پریودی شروع کردم خوردن کنتراسمین ولی خونریزیم همچنان ادامه داره و 4 تا از برگ قرص باقی مونده، 4 روز پیش شروع کردم ترانگزامیک خوردن ولی خونریزیم قطع نمیشه و در ناحیه شکم درد زیادی دارم ، ممنون میشم تشخیصتون رو بفرمایین

سلام عزیزم
به نظر می رسه از اسفند ماه که خونریزی ها نامنظم داشتی ،دوره سختی رو سپری کردی . الان خونریزی در چه حدی هست و چند پد در روز استفاده میکنی؟

الان حجم خونریزی زیاد نیست شاید سه پد در روز ولی همچنان مداوم هست
و فروردین ماه هم به دلیل احتمال عفونت لگنی 10 روز داکسی 100 و 4 عدد فلوکونازول 150 مصرف کردم

روژین جان
لطفا یک سونوگرافی رحم وتخمدانها انجام بده ،بخصوص تعیین ضخامت لایه داخل رحم . و همینطور قرص اهن مصرف کن. من حدس میزنم به خاطر بهم ریختگی هورمونی این مشکل ایجاد شده .

احتمال فیبروم هست خانم دکتر ؟ آزمایش هورمونی هم نیاز هست ؟ و اینکه امکان داره من اطلاعاتم رو بدم شما الکترونیکی سونپ رو بنویسین ؟

بیشتر به نظر می رسه به علت مصرف هورمونها باشه ولی فیبروم و سایر علل رو هم نمیشه رد کرد ونیاز به سونوگرافی هست. متاسفانه در قسمت مشاوره متنی امکان نوشتن
سونوگرافی نیست و این امکان فقط در ویزیت ویدئویی امکان پذیر هست .

در حال حاضر نیاز به آزمایش هورمونی نیست

بله خیلی ممنون
سونو رو گرفتم عکسش رو براتون میفرستم