ا.ف
عنوان :

ریزش مو جلوی پیشانی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام
خسته نباشید
مدتی هست که ریزش موی من شدیدتر از قبل شده و نگرانم کرده. اصطلاحا پیشونیم داره بلند میشه.
من 26 سال سن دارم و رژیم غذایی خاصی هم ندارم. آزمایش خونم همه چی خوب بوده و فقط کمبود ویتامین دی داشتم.

اخیرا برای کاهش وزن رژیم گرفتم اما ریزش موی من و زیاد شدنش مربوط قبل رژیم غذایی بود.
رژیم غذاییم هم فقط پرهیز از زیاد خوردنه نه بیشتر. (یعنی برنامه غذایی خاصی ندارم)

وزنم 78 و قدم 178
ضمنا من کمی شوره سر هم دارم. پوست سرم چربه و موهام مجعده
برای اینکه موهام نرم تر بشه هم از شامپو نرم کننده ی سان سیلک استفاده میکنم.
دقیقا یادم نیست ولی فکر میکنم آهن بدنم هم مشکل داشت. مصرف چای من هم بالاست.

سلام شب خوش
موهای پدر و دایتون چطوره

پدرم مثل من دو طرف سرش عقب رفتگی داره. داییها هم همینطور

این شکل ریزش مو شبیه ریزش موی ارثی است
اجالتا قرص ریجن دایت روزی یکی بخورید تا ریزش ها قطع بشه ولی بعدها باید داروی ریزش مردانه هم بخورید

بله.
من قبلا پیش یه دکتر رفتم ایشون این نسخه رو به من دادم. با توجه به تعریفی که از شما شنیدم میخوام باهاتون مشورت کنم.
و یه سوال اونم اینکه آیا میتونم در کنار این نسخه قرص ریجن ای که فرمودید رو مصرف کنم؟

نسخه:
«قرص فیناستراید 1 میلیگرم روزی یک عدد تا 3 ماه قرص فولیکوژن روزی یک عدد تا 3 ماه بعد از ناهار محلول ماینوکسیدیل 5 درصد روزی دوبار 20 قطره به کف سر محلول ضد ریزش آناگین فیس دوکس شبی 10 پاف به سر»
ایشون هم گفته بودن که منشا ارثی داره
سوال دیگه اینکه آیا شامپوی خاصی باید بزنم؟ چه شامپویی خوبه؟

بله این نسخه خیلی خوبه فقط فیناستراید رو اگر هندی ش رو گیر بیاری خیلی موثرتره به جای فولیکوژن هم اگر ریجن دایت پیدا بکنی خیلی بهتره

ممنونم از اینکه وقت گرانبهاتون رو به من دادید.
فقط شامپو رو نگرانم. چیز خاصی باید باشه یا شامپو جای نگرانی نداره؟

شامپوی سیکلوزینک اویدرم بزنید

🙏