آ.د
عنوان :

شیردهی

متخصص زنان، زایمان و نازایی
سلام خانوم دکتر جعفری. وقتتون بخیر.
ببخشید یه سوالی داشتم.
من نوزادی دارم که تو هفته 33 به دنیا اومد و امروز سه ماهش تموم شد.شکر خدا وزنگیریش خوب بوده و به حد نرمال نوزادای دبگه رسیده و تنها مشکلی که داره یبوستش. و ابنکه تنها شیر مادر مصرف میکنه.
پزشک نوزادم به این نتیجه رسیدن که نوزادم به گوشت و لبنیات گاوی و گوسفندی حساس و با مصرف اینا یبوستش بیشتر میشه.
منم موندم چه کنم
هبچ تقویتی و قرض آهن و اینجور چیزا مصرف نمیکنم.
خواستم ببینم میشه راهنماییم کنین تا خودم چه قرصایی مصرف کنم تا هم خودم با کمبود ویتامین و فقر آهن مواجه نشم و هم شیر نوزادم مقوی تر شه و و البته که برای نوزادمم مضر نباشه
خیلی ممنونم

سلام عزیزم
اینکه وزن خوب گرفته جای خوشحالی هست. چند بار شکمش در روز یا هفته کار میکنه؟

به تنهایی شکمش کار نمیکنه.با تحریک من ببه کمک روغن زیتون و گوش پاکن روزی یه بار کار میکنه.ولی اگر تحریک نکنم کار نمیکنه
و دکتر خودشم گفتن هر پنج روز شیافش کنم ولی چون میببنم تو این 5 روز خیلی اذیت میشه واقعیتش صبر نمیکنم و با یه کم کمک من هر روز کار میکنه
و اینکه خانوم دکتر
خودمم حین بارداری کم خونی شدید داشتم و کپسول فروگلوبین روزی دوتا و قرص آهن هم یکی مصرف میکردم.

آیا مدفوعش سفت هست و با درد خارج میشه؟

نه اصلا
تا روغن زیتون با گوش پاک کن میزنم هموم لحظه تلاش میکنه و زور مینه و سریع دفع میکنه. بعید میدونمم با درد باشه چون گریه یا ابراز دردی نمیببنم اصا.
آزمایش مدفوعم انجام داده و مشکلی نداشته شکر خدا

بچه هایی که شیر مادر می خورند ممکنه هر چند روز اجابت مزاج داشته باشن حتی گاهی بیشتر از یک هفته. مادامیکه مدفوع سفت نیس نیاز به کار خاصی نداره .نیاز به تحریک هم نداره که عادت کنه.

پس دیگه تحریکش نکنم.
واینکه خانوم دکتر.
من الان چه قرص ویتامینی میتونم مصرف کنم. و همینطور قرص آهن

نوزادان بخصوص اونهایی که با شیر مادر تغذیه میشن ممکنه تا چند روز اجابت مزاج نداشته باشند. مادامیکه مدفوع سفت نیس نیاز به کار خاصی نیست. تحریک باعث میشه که عادت کنه.

نه عزیزم نیاز به تحریک نیست. خودت هم اگر تغذیه مناسب داری نیاز به ویتامین اضافه نداری . فقط میوه و سبزیجات روزانه در برنامه غذایی داشته باش

در صورتیکه کم خونی داری فقط نیاز به قرص اهن هست در غیر اینصورت نه. در ضمن لبنیات هم به میزان کافی مصرف کن.

🙏
خیلی ممنونم بابت راهنماییتون