م.آ
عنوان :

رفلاکس کودک

متخصص طب سنتی ایرانی
سلام و عرض ادب .جناب دکتر دختری 16 ماهه ای دارم که هفته 36 بارداری با وزن 2 کیلو به دنیا امد (چون خودم مشکل لوپوس و دفع پروتتین داشتم)از بدو تولد دخترم مشکل بلع شیر داشت و مرتب در گلویش میپرید و سیاه میشد بیمارستان بستری شد و تمام ازمایشات را انجام دادند و گفتند مشکلی ندارد فقط رفلاکس پنهان هستش دخترم دوماه اول تولد اصلا وزن نگرفت چون نمبتوانست شیر بخورد .و بعد با تشخیص پزشکی با لوله تا 5 ماه بهش شیر میدادم تا دوماه شیر خودم و بعد شیرم کاملا خشک شد به خاطر استرس . دخترم همیشه بعد از شیر خوردن بالا میزد و سیاه میشد وتنفسش بند میامد .که با تشخیص پرستار دخترم شیر را با لعاب برنج بهش میدادم که رفته رفته بهتر شد و بعد از 5 ماه لوله را برداشتم ولی از ان موقع تا حالا شیر خشک پپتی با لعاب برنج بهش میدهم .غذا همه چیز میخوره به شکل شله و سوپی .حبوبات خیس خورده و جوانه زده در غذایش میریزم .ولی اصلا مایعات خوردنش خوب نیست مرتب در گلویش میپرد شیر در حد دو الی سه وعده انهم به صورت غلیظ با لعاب برنج..اقای دکتر تا الان حدود 50 پزشک دخترم را ویزیت کردند وگفتند رفلاکسه وممکنه تا 4 سال باشه عاجزانه تقاضای کمک دارم .دخترم بالا زدنهاش تقریبا بهتره.بالا نمیاره فقط بالا میزنه .روزی دوسه بار اینجور میشه اب و مایعات شل به شدت درگلویش میپرد .وزنش الان حدود 7 کیلو و 200 هستش وهنوز راه نیوفتاده به تازگی روی پاهایش با کمک می ایستد و گام برمیدارد ولی با کمک.در ضمن یبوست شدید هم دارد

با سلام و تشکر: مشکل شیر خوار شما به علت نارس بودن. دریچه بین معده و مری است. که کم کم باید کامل شود. که با شروع غذای کمکی مقداری بهتر می شود . اضافه کردن پودر برنج به شیر خشک یک اقدام مفید بوده است. در زیر چند توصیه دیگر وجود دارد;
1- در هر وعده مقدار کمتری به شیر خوار غذا بدهید مثلا حدود 30 تا 50 سی سی
2- بعد از هر وعده غذا خوردن کودک را حدود 30 دقیقه به حالت ایستاده نگه دارید.
3- بعد از هر وعده غذا ارروغ شیرخوار را بگیرید
4- سعی کنید کمتر غذا های ابکی به کودک بدهید
5- تا حد امکان مواد نفاخ در غذای شیر خوار نباشد حتما حبوبات را شب تا صبح بخیسانید و اب ان را عوض کنید و بعد بپزید
6- هر وعده گلبرگ های یک گل خطمی را جدا کرده و در یک استکان گذاشته و روی ان تا نصف ابجوش بریزید و بعد حدود 15 دقیقه دم کنید و بعد صاف کنید مخلوط حاصل را هر 3 ساعت یک قاشق چایخوری بدهید ( بمدت یک هفته)
7 - ناحیه شکم شیرخوار را روزانه 3 بار با روغن زیتون و یا روغن کنجد به آرامی با یک انگشت در جهت عقربه های ساعت. ماساژ دهید
8- اصلا نگران نباشید انشاالله با رشد کودک و وزن گیری اهسته اهسته خوب می شود
9- لطفا یک هفته دیگر خبر دهید( همچنین بفرمایید دلبند شما از چه داروهایی استفاده می کند)

دکتر دخترم تا 6 ماه دارو باکلوفن دوماه که خیلی بی حالش کرد و زانتاک و موتیلیوم ونکسیوم پدی لاکت.اندوسترون .البته من دیگه دارو ندادم چون کاملا بیفایده بود
والان خاکشیر با شکر قهوه ای میجوشانم .برای رفع یبوست وابش را میدهم ولی بیفایده هستش گاهی اوقات خیلی کم شیاف بیزاکودیل میزارم 2 میلی گرم چون خیلی اذیت میشه و شیاف گلسیرین اصلا فایده نداره

تشکر- مواردی که در بالا گفتم یک هفته ادامه بدین بعد خبر دهید

حتما.بسیار ممنونم از توجه و لطف شما .ممنونم که وقتتان را در اختیار ما میگذارید.
🙏