ا.گ
عنوان :

بی حسی ناگهانی

فوق تخصص گوارش و کبد
سلام وقت بخیر ، 27 سالمه سابقه آسم آلرژی دارم ، دیشب به صورت ناگهانی بعد از شام حس کردم انگار بدنم داره خاموش میشه ! هی تکون خوردم دیدم نه جدا دارم بیهوش میشم ، روی زمین خوابیدم پاهامو بالا گذاشتم فشارم و گرفتن اوکی بود ، حدودا 10 دقیقه بعدش لرز شروع شد برام حس میکردم دندونهام میخوان قفل بشن بهم ، لبم دستهام زبونم پاهام بی حس شده بودن اما گز گز نداشتن میتونستم حرف بزنم میتونستم به صورت مساوی حرکتشون بدم هم دست و هم پاهارو ، زیر ناخنهام کبود شده بود ، زنگ زدیم اورژانس اومد تو این فاصله آبغوره خوردم فکر کردم چرب بوده غذا(سابقه چربی ندارم اما به غذای چرب حساسم) ، چیزهایی که از غروب مصرف کرده بودم دمنوش پوست انبه و شام بود که شامم تنها چیزی که مغایر با همیشه بود زیتون پرورده بود ، اورژانس اومد قندم رو گرفت بعد از شام 102 بود و گفت فشارم پایینه سرم زد و حدسش حمله عصبی بود ، من تنش زیاد داشتم این مدت اما تنها روزی که هیچ اتفاق خاصی نیفتاد که فکرم درگیر بشه دیروز بود! ، یه قرص کلردیازید پوکساید دادن خوردم ، تا وسطهای سرم هم حالم بود و کم کم بهتر شدم ، اما تموم بدنم درد میکنه امروز ، یجوری انگار کتکم زدن ، اون حالت سوت زدن گوش قفل از بیهوشی رو وقتی یک ربع میشینم یکم دارم و حس میکنم قلبم میریزه یهو ، میترسم بشینم یا راه برم حالم باز بد بشه ، میشه راهنماییم کنین که تشخیصتون چی هست؟ سونو شکمی انجام دادم بهمن ماه مشکلی نداشتم سونو تیرویید و سینه هم انجام دادم مشکلی نداشتم آزمایش کامل هم انجام دادم فقط اسید اوریکم بالا بود

سلام در تمام مدت اتفاقاتی که فرمودین اصلا کاهش سطح هوشیاری داشتین؟؟

حس میکردم که اگه تکون نخورم یا یه حرکتی نداشته باشم ممکنه از حال برم اما انقدر تکون دادم دست و پامو که این اتفاق نیفته ، نداشتم کاهش سطح هوشیاری ، کاملا علائمم رو خودم به تکنسین اورژانس گفتم

اگر کاهش سطح هوشیاری نداشتین تشنج یا سنکوپ نبوده چون با فلج عضلانی هم همراه نبوده بررسی مغزی بیشتر رو در صورت تکرار انجام میدیم اما یه آزمایش کلی برای اطمینان از نظر الکترولیتهای خونی انجام بدین

دکتر الان چیکار کنم ، بی حسی دیشب کمابیش هست
یخوابم بهتره ولی پاشدم نون و عسل بخورم باز حس میکردم حالت دیشب داره تکرار میشه
بی حسی و کرختی بیشتر سمت راستمه پا و دست و کتف
دستم از ساعد تا روی انگشت وسطم به داخل اصلا کشیده نمیشه
خیلی میترسم با این شرایط به بیمارستان هم مراجعه کنم...

یه مقدار اجازه بدین زمان بگذره فعالیت و تغذیه مناسب رو بدون فکر به اتفاقات دیروز انجام بدین اگر شرایط حاد بشه و بی حسی شدید باشه مجبور به بررسی مغزی هستین

چقدر زمان به نظرتون بگذره ممکنه اوکی بشه؟