م.و
عنوان :

ماسکهای خانگی

متخصص پوست، مو و زیبایی
با سلام،آیا استفاده از موادی چون عسل،گلاب و...برای ساخت ماسکهای خانگی پوست،فوایدی دارد یا اینکه از ماسکهای موجود در بازار استفاده شود؟در مقاله ای که البته مطمئن نیستم منبع علمی داشته باشد،خواندم که مولکول های عسل یا ژل آلوئه ورا بزرگ هستند و نمیتوانند از پوست عبور کرده و خواص خود را به پوست برسانند!!خانم دکتر عزیز،آیا میتوانم در کنار سرم ها،کرم های روزانه از ماسکهای خانگی مثل ترکیب گلاب و عسل استفاده کنم؟ممنون میشم راهنمائی لازم را بفرمایید.با سپاس فراوان

سلام روز خوش مقاله ای که خوندین درسته هر ماده ای برای عبور از پوست نیاز به یه حامل داره اون چیزی که شرکت های دارویی و آرایشی و بهداشتی تولید می کنن حامل داره و اون ماده مورد نظر رو به پوست می رسونه
گلاب خاصیت پاک کنندگی داره به عنوان تونر پاک کننده می تونین استفاده کنین
موادی مثل لیمو ، سیب، انگور و شیر ترشیده چون لایه بردار هستن می تونن یه لایه برداری مختصر انجام بدن

🙏