م.ش
عنوان :

کرونا و دل درد

متخصص بیماری های عفونی و گرمسیری
سلام اقای دکتر. اقا هستم 34 ساله. از 10 اسفند بیشتر از دوماه پیش مبتلا شدم تب لرز بدن درد کم اشتهایی دل درد و تهوع.... فلوبایوور کلروکین امانتادین و لووفلوکساسین مصرف کردم.... حال عمومیم خیلی بهتره فقط مشکلات گوارشیم هنوز بعد دوماه خوب نشده.
دل درد و ورم معده دارم. یخورده چیز میخورم دیگه نمیتونم چیزی بخورم.
صبحا ناشتا رابزول میخورم ولی افاقه نکرده... باید چه کار کنم دکتر؟ چقدر طول میکشه . اقدامی باید صورت بدم؟؟