ا.خ
عنوان :

پوست صورت

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام 29سالمه مجردم پوست صورتم چربه و جوش دار و نازکه وهرسری میبینم ی جایی از صورتم جوش زده و کلافم کرده چیکار کنم برای بهبودشون؟و صورت صاف؟
و ی کرم دورچشم و کرم شب یا روز برام معرفی میکنیدآیا لازمه شروع کنم برای استفاده کردن از اینا؟
و اینکه برای پاک کردن آرایش از چ محلول آرایشی استفاده کنم که جوش نزنم؟
ممنون میشم جواب سوالاتمو بدید

سلام روز بخیر
آیا بازوها و پشتتم جوش میزنه؟

بله ولی خیلی کمه زیاد نیس
میشه غیر سوالات بالام ی ضدآفتاب با قیمت مناسب و برند ایرانی بهم معرفی کنید؟

کپسول انتری داکس 100 روز یکی بعد از ناهار بخورید شبها محلول ضد جوش اورین بزنید
ضد آفتاب liesel یا prime

دکتر کرم دور چشم یا کرم شب یا روز چی برای رده سنی من خوبه؟

دور چشم MQ
شبها سرم ویتامین سی پریم