ف.ب
عنوان :

دونه های روی پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام دخترم یکسال و یکماهشه روی مچ دستها و لپهاش تقریبا سه چهارماهی هست دونه های ریز زده دو پزشک متخصص پوست و نوزادان این دو دارو نوشتن موثر نبوده

سلام روز بخیر در خانواده سابقه عطسه و آبریزش بینی فصلی دارید؟

فصلی ک نه اما من الرژی دارم ک با تست معلوم شد به مایت و ابریشم الرژی کمی دارم اما فصلی نه. ولی دخترم هم از ابتدا الرژی داشت علایمش این بود و هست مخاط بینی ،خارش گوش
این دانه های روی پوستش خارش ندارند

لطفاً پماد فلوسینولون روزی دو بار بزنید و بعد از سه روز خبر بدید

توی اون داروی ترکیبی که عکسش فرستادم فلوسینولون هم بود. دوباره جداگانه بزنم؟