ن.م
عنوان :

پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام خسته نباشید خانم دکتر خوبید من روی پوست شکمم لکه های سفید هست میخواستم ببینم علت این لکه ها چیه نمی دونم قبلا هم بوده یا تازه اینجوری شدم ولی تازه متوجه این لکه ها شدم 6 ماه پیش ی سری آزمایش کلی انجام دادم جواب اونا هم ببینید تازگی درد شکم دارم سمت راست نمی دونم علت درد چی هست بخاطر کرونا دکتر نرفتم هنوز اگه میشه راهنماییم کنید ممنون

سلام به نظر لک و پیس (ویتیلیگو) میاد

سلام خوبید فقط سمت چپ شکمم هست با گوشی عکس گرفتم بازم میفرستم
عکس کلی شکم هم فرستادم
دکتر ممکنه از کبد باشه من چند روزه شکم و کمرم درد دارم فکر کنم عفونت کلیه باشه میخوام برم آزمایش بدم آزمایش کبد چی هست که انجام بدم
من کیسه صفرا ندارم لاپراسکوپی کردم برداشتم
ممکنه این پیسی پخش بشه به جاهای دیگه بدنم ؟
آزمایشی چیزی هست انجام بدم ؟
پس به چی ربط داره ممکنه که تو بدنم پخش بشه صورت دست ها یا جاهای دیگه ؟

اگه از زمان کودکی بوده که می تونه لک و پیس منطقه ای یا نوعی خال مادر زادی بی رنگ باشه ولی اگه غیر از این هست ویتیلیگو تشخیص اول هست

آزمایشی لازم نیست انجام بدین بجز تیروئید و آنتی بادی های ضد تیروئید

معمولا لک و پیس ناحیه ای که فقط محدود به یک قسمت و یک سمت بدن باشه پخش نمی شه

ویتیلیگو چی هست ؟ از زمان کودکی نبوده نمی دونم از کی هست من تازه متوجهش شدم

اگه از بچگی نیست پماد تاکرولیموس یک دهم درصد بزنین روزی یک بار
قرص ویتامین ای 400 یک روز درمیان یک عدد
سلن پلاس صبح ها یکی
اگه ممکنه روزی نیم ساعت این ناحیه در معرض آفتاب قبل 10 صبح یا بعد از 4 بعد از ظهر

من کم کاری تیروئید دارم قبل عید آزمایش دادم کم کار بودم 2 ماهه قرص لووتیروکسین روزی 1 عدد قبل صبحانه میخورم
ممکنه از تیروئیدم باشه ؟
این آزمایش مال آخر اسفند هست 1 ماه قرص خارجی لووتیروکسین خوردم ولی این ماه ایرانیشو خوردم از وقتی ایرانیشو میخورم قاعدگیم هم بهم خورده هم 3 روز زودتر پ شدم هم 5 روز بیشتر طول نکشید چون همیشه 7 روز تمام میشدم
با این پماد بر طرف میشه ؟

فعلا سه ماه پماد رو استفاده کنین فقط یک بار در شبانه روز
مشکل پوستی ناشی از تیروئید نیست کسانی که لک و پیس دارن مشکل تیروئید بیشتر دارن تحت نظر دکتر غدد باشین چون TSH بالا هست تو آزمایش و این دو تا آزمایش هم احتیاطا انجام بدین هر دو مربوط به تیروئید هست سه ماه دیگه مجددا به من اطلاع بدین
anti TPO و anti Thyroglobulin