ی.م
عنوان :

کهیر پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
چند روزی هست روی پوستم عمدتا صورت ، گردن و سر کهیر زده اول قرمز بعد چند ساعت بنفش میشه بعد ناپدید میشه و جای دیگه ای ظاهر میشه و کمی هم خارش داره
متخصص داخلی رفتم گفت حساسیته و قرص تلفست و دوکسپین داده نظر شما چیه
خیر تب ندارم سرفه هم ندارم
سلام
البته کلا نسبت به بعضی غذا ها حساسیت دارم که باعث ایجاد سرفه میشه مثل گوشت گوساله

قرص فکسوفنادین 60 صبح و ظهر و شب بخورید و بعد از یک هفته خبر بدید

پس فعلا صرفا میزان مصرف رو تغییر بدم

فکسوفنادین ایرانی از تلفست بهتره

سلام قرار بود 1 هفته دارو ها رو مصرف کنم و دوباره پیام بدم
مصرف کردم و طبق نظر متخصص داخلی 1 آمپول ضد حساسیت هم تزریق کردم خیلی بهتر شدم ولی هنوز روی صورتم کهیر ظاهر میشه همچنین روی دستم

سلام
چ قرصی خوردید
چند درصد بهتره

فکسوفنادین 180 و دوکسپین مصرف کردم
و 3 روز قبل 1 آمپول حساسیت
95 درصد خوب شدم
خواب آلود نه
کف دستم هم زده
آزمایش کبد دادم که همه چیز اکی بود

فقط داکسپین رو ادامه یک هفته دیگه
تا وقتی کامل خوب بشه

🙏