ا.ک
عنوان :

التهاب پوست

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام وقت بخیر.31 سالمه و دارای پوست مختلط. پوست من دچار قرمزی هست ( بیشتر روی گونه ها) که همیشگی نیست، چندبار به پزشک مراجعه کردم و گفتن که التهاب پوستی هست و کرم آیسیس فارما روبوریل اکسپرت اس تجویز کردن. تا حدود زیادی کنترل شد اما گاهی قرمزی رو دارم. این عکسی که ارسال کردم دقیقا بعد از شستشو با شوینده مناسب پوستم است که دونه های قرمز نمایان شدن و بعد از چندین ساعت کمتر میشن، مشکل من دقیقا چی هست و چه دارو یا کرمی رو تجویز میکنید؟ ممنون میشم شوینده. کرم دور چشم و کرم آبرسان مناسبتر معرفی بفرمایید.

با سلام خدمت شما دوست عزیز مشکل شما روزاسه و حساسیت پوستی است کرم ای که مصرف میکردید کاملا مناسب است و این مشکل فقط قابل کنترل است نه قابل علاج
شوینده های ملایم مانند شوینده لارش پوزی یا هرنوع سیندت مخصوص پوست حساس مناسب است
ابرسان ها ترجیحا فاقد چربی مانند مرطوب کننده اریکه
و کرم دور چشم اریکه یا jacques andrhel مناسب است

ممنون. استفاده از ژل مترونیدازول مشکلی ایجاد نمیکنه؟

ژل مترونیدازول از درمانهای خوب روزاسه است ولی چون میتواند کمی تحریک کننده باشد با احتیاط و مقدارکم در ابتدا استفاده شود

🙏
ممنون میشم پروسه استفاده از ژل مترونیدازول رو هم بفرمایید،
من در حال حاضر روزی یکبار استفاده میکنم و خوب بوده، تا چه مدت استفاده کنم؟ عوارضی برای پوست نداره؟
🙏