a.0
عنوان :

ریزش ابرو

متخصص پوست، مو و زیبایی
باسلام یه مدت ابروهام شوره میزد و ریزش داشت پیش دکتر پوست رفتم یه شامپو کتوکونازول نوشت و ویتامین ب کمپلکس الان سه هفته میگذره ولی هنوز ریزش داره . خواستم بدونم طول درمان چقدره و ایا اونایی که از ریشه کنده شدن دوباره رشد میکنند
ممنون میشم پاسخ بدید

با سلام

شما درماتیت سبوره ایک دارین که درمان قطعی نداره و تمایل به عود داره کرم تریامسینولون و کرم کلوتریمازول رو باهم مخلوط کنین و روزی دوبار به ابروهاتون بزنین بعد از بهبود کامل به تدریج قطع کنین مو ها ی ابرو بعد از درمان در میاد می تونین بعد از درمان از کرم ها یا محلول های تقویت کننده ابرو هم استفاده کنین

گاهی برای درمان درماتیت سبوره ایک مقاوم یا با فواصل عود نزدیک از درمان های موضعی اختصاصی تر و درمان های خوراکی هم استفاده می شه که تجویز ان صرفا در صلاحدید متخصص پوسته و در ضمن از راه دور هم امکان پذیر نیست