F.A
عنوان :

جوش

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام.من 20سالمه و از وقتی قرنطینه هانگب رو شروع کردم صورتم پر از جوش های بد شده
خیلی بد .از کلیندامایسین استفاده کردم بد تر شد و بهتر نشد.کرمپودری که 3ساله استفاده میکنم اکتی پور نوروا ست و ژل شست و شوی لیمو خیار بیلندا رو استفاده میکنم و ماسک لیمو و خاک رس فریمن رو هم استفاده میکنم .به عنوان ابرسان کرم آبرسان نورمادرم ویشی رو استفاده میکنم که ضد جوشه.ولی الان خیلی بد شده تا به حال اینقدر فجیع نبوده .و اصلا نمیخوام قرص بخورم .و در این شرایط کرونایی هم دوست ندارم دکتر برم.میترسم صورتم بد جوری لک بشه. میخوام جای لک نمونه.جای اسکار و تو رفتگی نمونه و اون هایی که هست از بین بره.و جوش هام و زیرپوستی هامم نابود شه.و برگردم به 4ماه قبل.
هر چیزی که قوی و خوبه رو معرفی کنید.موضعی باشه خیلی بهتره چون از قرص دوری میکنم.قیمتش زیاد مهم نیست اگر کارساز باشه 100درصد .

سلام پریودتون مرتب هست؟سابقه تنبلی تخمدان و موهای زائد چانه و بدن ندارید؟داروی خاصی برای بیمتری دیگری نمی خورید؟ روی سینه،بازو و پشت هم جوش دارید؟

نه من پریودم منظمه ولی فقط آخرین بار حدود 4_5 روز دیر تر شد.مواقع دیگه هم شاید 1یا 2روز دیر و زود بشه از روزی که محاسبه میکنم.
سابقه تنبلی تخمدان و موی چانه ندارم .
ماه گذشته برای اسید معده ام اس امپرازول میخوردم که یک هفته خوردم و قطع کردم چون خوب شدم.
جدیدا همزمان با این جوش ها پشت گردن،روی کردن و کمی در پشتم جوش زد
ول روی سینه جوش ندارم
البته یکی دوهفته اخیر جوش های گردن و پشتم خیلی کم شده و شاید اصلا نباشه
اما صورتم ...
هر دارویی که مفید باشه .جای لک نمونه .جای اسکال نمونه و جوش هام نابود بشن رو تهیه میکنم
برام قیمت ،خییلی مهم نیست.
و اینکه یک جوشی هم هیت که زیر پوست لپ م هست ولی روی پوست یک لکه داره قهوه ای رنگ کمرنگ داره میشه.
یک از بین برنده قوی لک هم لازم دارم فکر کنم

جوش شما به درمانهای موضعی جواب نمی دهد و حتما نیاز به درمان خوراکی دارید که آن هم بمدت 5 تا 6 ماه خواهد بود.
یکی از انتی بیوتیکهای خیلی موثر کپسول داکسی سیکلین هست که باید روزی دو عدد بخورید. بعد از اینکه جوشها کنترل شدند ضد لک باید استفاده کنید.
بدلیل اینکه روند درمان نسبتا طولانی هست و باید مرتب توسط متخصص پوست ویزیت شوید ،درمان غیر حضوری امکانپذیر نیست.

.
من وقتی که ماسک بزنم و با یخ هم ماساژ بدم و شست و شوم رو مرتب انجام بدم خیلی التهاباتش کمتر میشه.
دلیل جوش هام چیه خانوم دکتر ؟

این کارهایی که شما انجام میدید اثر موقت داره باید بموقع و اصولی درمان بشه که کمتر جاهاش بمونه و زودتر کنترل بشه. علت اصلی تغییرات هورمونی،استرس،تغذیه نامناسب مثلا مصرف لبنیات پرچرب،سس،کاکائو و...هست و در سن شما شایع هست

ویتامین e اگر بزنم روی جوش بد تر میشه یا بهتر ؟
علت تغییرات هورمونی چیست؟ چه کنم دیگع این اتفاق نیفته
آجیل جات نمیتونم مصرف کنم؟
و اینکه من یه دوره همینطوری شده شده بودم کنترلش کردم خوب شد.
باز بعد از 6-7ماه اومد اینطوری شد

اگر پریودتون نامرتب شد باید آزمایش هورمون و سونوگرافی براتون انجام بشه.

اجیل اگر باعث میشه جوشتون بیشتر بشه کمتر استفاده کنید

جوش زدن در سن شما طبیعی هست فقط برای اینکه کنترل بشه باید صبر و حوصله کنید و زیر نظر یک متخصص پوست درمان را پیگیری کنید. انتظار تون باید منطقی باشه هیچ روش درمانی وجود نداره که جوشها در مدت کوتاهی پاک بشن و اصلا جاشون نمونه