آ.ح
عنوان :

تجویز دارو با توجه به آزمایش خون انجام شده

فوق تخصص گوارش و کبد
علائمی مثل خستگی، ضعف، بیحالی، تمایل به خواب زیاد و افسردگی داشتم، که آزمایش خون دادم، جواب آزمایش ضمیمه شده، ممنون میشم داروهای لازم رو تجویز بفرمایید، سن 32، خانم ، جهت اطلاع شما، بیماری خاصی ندارم، فقط کلیه های سنگ ساز دارم و یکبار تجربه دفع سنگ داشتم و همچنان گاهی درد کلیه خیلی خفیف دارم. پارسال یکبار سونو دادم و هر دو کلیه م سنگ داشت.

سلام شما دچار کم خونی هستید و تمام علایمی که فرمودین کاملا قابل انتظار و درست است آیا باردار نیستید؟

خیر. مجرد هستم
ممنون میشم داروهای لازم رو تجویز کنید تا تهیه کنم.

ببینید دوست عزیز دو راه درمانی الان داریم اگر علایم خیلی اذیت کننده و شدیده بایذ درمان تزریقی شروع کنیم اگر نه میشه درمان خوراکی شروع کرد حالا بفرمایید که علایم در چه حد است تا من بگم درمان رو

خیر، آزار دهنده نیست، چون در حال حاضر دارم فعالیت های روزانه و کارم انجام میدم، اما برای ورزش کردن زود خسته میشم و گاهی دچار سرگیجه. ورزهایی مثل کوهپیمایی چند ساعته و دوچرخه سواری دوساعته منظورم هست
ولی برای درس خوندن(نه مطالعه روزانه) نیاز به انرژی بیشتری دارم. و همینطور شروع دوباره فعالیت های ورزشی م
باز هر طور خودتون صلاح میدونید

کاملا با این آزمایشات به شما حق میدم ....پس از همین امروز شما قرص فروس سولفات 200 میلی گرمی(ترجیحا خارحی) رو تهیه کنید و روی جعبه نگاه کنید که حتما میزان آهن المنتال قرص بین 50 تا 65 گرم باشه و روزی سه عدد یعنی هر 8 ساعت فروس سولفات رو استفاده کنید با معده خالی مصرف کنین چون غذا مانع جذب کافی میشه تا حداقل دو ماه مرتب دارو رو استفاده کنیذ و بعد آزمایش مجدد تا مطمین بشیم اثر داشته ....دوره درمان بعذ از پاسخ به درمان حداقل 6 ماه دیگه که البته من به مریضام میگم تا یک سال دیگه استفاده کنند که مطمئن شیم جایگزینی ذخیره های بدن هم کامل شده یه مقدار علایم گوارشی مثل تهوع و تغییر رنگ مدفوع قابل انتظاره.....

برای ویتامین D چیزی تجویز نمیکنید؟

برای ویتامین دی هیچ دارویی استفاده نکردین!؟!

نه

pearl vitD 50000 واحدی هفته ای یه دونه تا سه ماه استفاده کنین

ممکنه اسم چندتا قرص آهن خارجی رو بفرمایید الان سرچ کردم این مشخصات رو فقط قرص آهن داخلی ها داشتن

کارخونه های مختلفی وارد میکنند هر داروخونه ای با اسم تجاری مختلفی داره..

🙏
ممنونم از پاسخگویی تون
🙏