س.ر
عنوان :

آکنه و مو

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام جناب دکتر باریک بین عزیز و وقت شما بخیر. من 23 ساله هستم . --
مبتلا به pco و کم کاری تیروئید ، همراه با علائم آکنه و چربی و قرمزی پوست ، چربی کف سر، ریزش مو و خالی شدن کف سر، موی زائد و اضافه وزن.
داروهایی که مصرف میکنم : لووتیروکسین، گلای وانس 500( متفورمین آهسته رهش ) برای غدد و آسنترا 50 و پروپرانولول برای اضطراب.
3 سالی هست که تحت درمان دکتر غدد هستم . متحصص غدد علاوه بر قرص گلای وانس اسپیرونولاکتون 100 برام تجویز کردن و مصرف فیناستراید رو رد کردن!!و ، و متخصص پوست فیناستراید 1 mg و گفتن اسپیرونولاکتون نمیخواد!! , منتها عوارضشون رو که در اینترنت خوندم خیلی ترسیدم و این دو تا رو مصرف نکردم ، از طرفی نوشته بود اثرات این دو دارو تا زمان مصرفشونه و وقتی مصرف نشه ریزش مو و آکنه دوباره شروع میشه. خب پس مصرفشون چه فایده ای داره؟!

باتوجه به کرونا ترجیه دادم با متخصص حاذقی چون شما مشورت داشته باشم .لطفا من رو راهنمایی بفرمائید که
در مورد مصرف اسپیرونولاکتون و فیناستراید نظر شما چیست ؟ دارویی بهتر از این دو تا نیست؟
چه دوزی و چگونه مصرف شود؟ (چون نسخه ها ی قبلی رو ندارم پرسیدم)
علاوه بر این دو دارو برای چربی آکنه و قرمزی پوست و چربی وریزش مو چه داروی خوراکی یا موضعی باید مصرف کنم؟ ( از نظر هزینه دارو ها مشکلی اصلا ندارم)
پیشاپیش از پاسختون ممنونم

با سلام خدمت شما دوست عزیز
ریزش موی شما با زمینه وراثتی و تیپ الگو مردانه است بنابراین هردو این قرص ها تا زمانی که مصرف شوند تاثیر خوبی دارمد ولی مدنظر داشته باشید که به هیچ عنوان حین مصرف نباید باردار شوید پیشنهاد من مصرف اسپیرونولاکتون 50 روزانه و قرص سائوپالمتو جایگزین فیناستراید روزی یک عدد است
پیشنهاد میکنم چنانچه در تهران هستید حتما جهت انجام مزوتراپی نرد همکارم خانم دکترشهبازی در کلینیک بهروز مراجعه بفرمایید ماهانه به مدت 5-6 ماه نتایج خیلی خوبی حاصل خواهدشد
جهت شستشو سراز شامپو ضدشوره موی چرب اویدرم استفاده کنید
روزی یک عدد قرص فولیکوژن به مدت 2 ماه

از پاسخ جامعتون بسیار سپاس گزارم...
برای جوش های صورتم نیازی به مصرف داروی خوراکی یا موضعی یا اقدام کلینیکالی نیست؟
برای درمان شما توصیه میفرمایید به خانم دکتر شهبازی مراجعه کنم؟

پیلینگ سالیسیلیک اسید برای اکنه های مقاوم بسیار نتایج خوبی داشته است در جلسه مراجعه حضوری خانم دکتر ببینن اگر براساس معاینه لازم بود انجام دهید
جهت شستشو صورت روزی یک مرتبه از ژل شستشو اکتی پور ضدجوش استفاده بفرمایید

🙏