ا.ا
عنوان :

ریزش موی ارثی

متخصص پوست، مو و زیبایی
سلام ببخشید من دوباره مزاحم شدم ..یه سوالی ذهنم رو مشغول کرده خواستم باشما مشورت کنم ..این پک ضد ریزش موی 5040واقعا درسته روی مو تاثیر داره ..بهشون زنگ زدم گفتن داروی ترکیبی رو قطع کن از این پک استفاده کن موهات عالی میشه ...این درسته؟؟؟؟ببخشید ها مزاحم شدم

سلام

به هیچ وجه

لطفا داروی موثر خود رو قطع نکنین و فریب تبلیغات رو نخورین این ها به فکر پر کردن جیب خود هستند

سلام ..خیلی متشکرم
سلام ...ببخشید من دوباره مزاحم شدم

میگن قرص ضد بارداری ال دی رو با زرده تخم مرغ قاطی کن بزن سررت ..موهات عالی میشه

این مطلب از نظر شما درسته

از اینکه من همیشه مزاحمتون میشم عذر میخوام

سلام

هرچیزی که بر پوست سر یا صورت قرار دهیم که جذب نمی شود درساخت داروهای موضعی از حامل هایی استفاده می شود که باعث جذب ماده موثره می شود

سلام ببخشید یه سوال دیگه برام پیش اومده روغن خراطین برای برجسته کردن گونه ها خوبه؟عوارض نداره؟ممنون که با صبر فراوان به سوالات متعدد من پاسخ میدهید

بسیار متشکرم

سلام

این روغن باعث احتقان می شه می تونه در حد کمی بر اعضای پرخون مثل لب تاثیر بذاره ولیبعید می دونم تاثیر روی گونه داشته باشه تزریق چربی، تزریق ژل و پروتز می تونه باعث حجم دهی به گونه ها بشه

سلام خیلی خیلی متشکرم
سلام سال جدید برشما مبارک ..
ببخشید من دوباره مزاحم شدم خواستم بپرسم امپول ب پنتن برای ریزش موی ارثی خوبه؟

سلام سال نو شما هم مبارک

اثر کمی داره بیشتر روی انواع دیگر ریزش مو تاثیر داره قدیم که داروهای موثر در طاسی وجود نداشت از آمپول های بیوتین و بپانتن استفاده می شد

سلام. .....خیلی خیلی ممنونم